SFSOPLATE-468X60-BANNER

Izraelska kompanija investira na Voždovcu

20.04.2016. | Beoinfo

Izraelski investitor će u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu izgraditi stambeni kompleks od 800 stanova, saopšteno je iz opštine Voždovac.

Predstavnici investitora izraelskih firmi „Central garden” i „Direct Capistal“ Gil Dekel, Gaj Dvorin i Mina Kalezić su predsedniku Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandru Saviću predstavili veliki projekat koji će graditi. Oni su se interesovali, kako se navodi u saopštenju, na koji način opština Voždovac može olakšati početak i razvoj ovog projekta.

Aleksanadar Savić je izrazio zadovoljstvo što će ta investicija biti upravo na teritoriji te ošptine i dodao da je to nastavak investiranja u Voždovcu, posle postavljanja kamena temeljca kompanije „Ikea”.

- Investitore želimo da dočekamo kao dobri domaćini i da im omogućimo da sredstva koja žele da ulože u našu opštinu, mogu da plasiraju sa što manje administrativnih procedura. Kada je u pitanju izgradnja stambenih ili komercijalnih zgrada, mi smo jedna od malobrojnih beogradskih opština koja je izvršila popis i ima evidenciju svoje javne imovine, tako da možemo da prezentujemo investitorima sa čime raspolažemo – objasnio je Savić.

Gosti iz Izraela, navodi se u saopštenju, su dobili uverenje da će imati efikasan put kroz birokratiju.

Gil Dekel je objasnio da investicija „Novi dom projekt“, vredna 150 miliona dolara, podrazumeva stambeni kompleks od 800 stanova u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;