Izraelska kompanija investira na Voždovcu

20.04.2016. | Beoinfo

Izraelski investitor će u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu izgraditi stambeni kompleks od 800 stanova, saopšteno je iz opštine Voždovac.

Predstavnici investitora izraelskih firmi „Central garden” i „Direct Capistal“ Gil Dekel, Gaj Dvorin i Mina Kalezić su predsedniku Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandru Saviću predstavili veliki projekat koji će graditi. Oni su se interesovali, kako se navodi u saopštenju, na koji način opština Voždovac može olakšati početak i razvoj ovog projekta.

Aleksanadar Savić je izrazio zadovoljstvo što će ta investicija biti upravo na teritoriji te ošptine i dodao da je to nastavak investiranja u Voždovcu, posle postavljanja kamena temeljca kompanije „Ikea”.

- Investitore želimo da dočekamo kao dobri domaćini i da im omogućimo da sredstva koja žele da ulože u našu opštinu, mogu da plasiraju sa što manje administrativnih procedura. Kada je u pitanju izgradnja stambenih ili komercijalnih zgrada, mi smo jedna od malobrojnih beogradskih opština koja je izvršila popis i ima evidenciju svoje javne imovine, tako da možemo da prezentujemo investitorima sa čime raspolažemo – objasnio je Savić.

Gosti iz Izraela, navodi se u saopštenju, su dobili uverenje da će imati efikasan put kroz birokratiju.

Gil Dekel je objasnio da investicija „Novi dom projekt“, vredna 150 miliona dolara, podrazumeva stambeni kompleks od 800 stanova u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Edin 28.05.2020.
Kako mogu poruciti ove bruseve za poliranje...
Jugoslav 26.05.2020.
Poštovani, Sve ovo je dobro i lepo objašnj...
Milan 18.05.2020.
Koja je preporucena debljina osb ploce kad ...
Darko 11.05.2020.
Još jedan razlog više da se pravi autoput R...
Шумадинац 11.05.2020.
И тако сваке године по 10 дана? Занимљив си...