Niče zemunska "Zelena avenija"

14.04.2016. | K. M. | Novosti

Ruševine nekadašnje firme „Branko Plećaš“ u Zemunu zameniće moderni stambeno-poslovni kompleks „Zelena avenija"! Raščišćavanje terena počelo je još krajem prošle godine, a uskoro se očekuje i useljavanje prvih građevinskih mašina na gradilište u Ulici Petra Kočića broj 14. Iza ambiciozne investicije stoji „Monteks MK-DK Invest d.o.o."

Ostaci montažne hale, nekoliko pomoćnih objekata koji se urušavaju i zelena površina zarasla u visoko rastinje. Iako nije potpuno napušten, ovako izgleda plac u Petra Kočića broj 14 u Zemunu koji bi uskoro moglo da naseli nekoliko hiljada novih stanara. Na toj površini planiran je novi stambeno-poslovni kompleks „Zelena avenija“, koji će obuhvatati dve šestospratne zgrade sa propratnim sadržajima.

- Počinje gradnja novog kompleksa u Zemunu, koji će biti smešten u blizini gradskog parka, reke, obdaništa, škola, fakulteta, sportskih i kulturnih objekata i ostalih sadržaja potrebnih za kvalitetan i ugodan život. Lokaciju kompleksa odlikuje dobro razvijena saobraćajna infrastruktura i mreža javnog prevoza – navodi se u obaveštenju investitora „Monteks MK-DK Invest d.o.o.“.

Na zapušteni prostor još se nisu uselile građevinske mašine niti je gradilište ovekovečila „lična tabla“ sa detaljnim informacijama. Ipak, u promotivnim video-spotovima investitor je nedavno najavio da će uskoro biti otvoren izložbeni salon gde će biti dostupne sve informacije o novom projektu.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Куриња 17.02.2021.
Када креће са радовима?
Sulja Besir 09.02.2021.
Jeli radite u Austriju imamo 270 m2 tarasei...
Saurus 08.02.2021.
Liči na bledu kopiju Karađorđevog trg u Bat...
DARKO 08.02.2021.
Stanovnici naselja Stepa Stepanović NEĆE "m...
Rajko 05.02.2021.
Haos u mirnom stambenom elitnom delu opšti...