INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Radovi na proširenju Tošinog bunara

29.02.2016. | Beobuild

Radovi na uklanjanju uskog grla na Tošinom bunaru nalaze se na sredini predviđenih rokova i za sada izgradnja teče po planu. U prethodnom periodu radovi su bili fokusirani na izgradnju nove 300 metara dugačke deonice, dok će se u narednim mesecima nova saobraćajnica uklapati sa postojećom infrastrukturom. U sklopu ovog proširenja biće rekonstruisana i raskrsnica Tošinog bunara sa Ulicom Nikole Dobrovića, kao važnog ukrštanja sa budućom trasom Unutrašnjeg magistralnog poluprstena.

Na gradilištu nove deonice završeni su skoro svi radovi na podzemnim instalacijama, a preostaje samo da se završi provlačenje instalacija za rasvetu, kao i postavljanje stubova rasvete u oviru razdelnog pojasa. Do sada su postavljene slivničke veze, veći deo kanalizacionih i vodovodnih cevi, kao i šahte za odvođenje atmosferskih voda u okviru razdelnog ostrva i na bočnim krajevima saobraćajnice. Nedavno su počeli i radovi na gornjem stroju kolovozne konstrukcije, tako da se na novoj trasi već nasipa tucanik nakon čega sledi ugradnja ivičnjaka.

Kako bi se ispoštovali svi rokovi na gradilištu se radi i vikendom, a vrednost celog posla iznosi 129 miliona dinara. Prema ugovoru rok za završetak radova je 149 dana od uvođenja u posao. Kako su radovi počeli početkom decembra, za očekivati je da nova deonica bude otvorena do maja. Radove izvodi domaće preduzeće „AR Gradnja“.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;