Prva srpska konferencija o razvoju nekretnina

05.02.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Prva srpska konferencija o razvoju nekretnina odžaće se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace 19.2.2016. Konferencija je posvećena diskusiji na temu kako razvoj nekretnina u Srbiji može više doprineti ekonomskom razvoju zemlje.

Cilj ove konferencije je da poveže stručnjake i investitore u sektoru razvoja nekretinina sa svim relevantnim državnim, finansijskim i socijalnim akterima. Ova konferencija se organizuje u Grčkoj u poslednjih 16 godina i uspešno pokriva ključne teme koje se odnose na doprinos razvoju poslovanja u sektoru nekretnina, društvenom i ekonomskom prosperitetu zemlje. Više od 400 učesnika prisustvuje konferencijama.

Teme konferencije:

  • Veliki infrastrukturni projekti: Uticaj na privredu i razvoj
  • Novi urbani razvoj i infrastrukturni projekti u Beogradu
  • Najveći izazovi u oblasti razvoja projekata nekretnina u Srbiji – Mišljenje investitora
  • Poboljšanje poslovanja kroz regulatorne reforme i finansiranje projekata
  • Poslovni i stambeni prostor
  • Novi trendovi u razvoju sektora nekretnina Srbije
  • Unapređenje pravnog okvira kroz reforme i iskustva
  • Razvoj maloprodajnih parkova (retail park) i logističkih centara u Srbiji
  • Poreski sistem u Srbiji i uticaj na poslovanje u oblasti nekretnina

Među govornicima koji su potvrdili učešće na konferenciji je Aleksandra Damnjanović, državna sekretarka Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, menadžer Grada Beograda, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Roman Klott, generalni direktor Atriuma, Ana Vuković, Generalni direktor za Grčku i Srbiju, Colliers i drugi.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ambasade Izraela u Srbiji. Sponzor konferencije je Atrium Consulting, podrška su GLP Values, BDO, Danos& Associates i Regus.

Generalni medijski sponzor je novinska agencija „Tanjug“. Medijski sponzori su portali Građevinarstvo.rs i Mojkvadrat.rs.

Kontkat osoba za dodatne informacije za predstavnike medija je Aleksandra Novaković (tel: +381 11 3032 235; bob: 381 65 3032 236; e-mail: aleksandra.novakovic@tsomokos.rs)

O organizatoru

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, Tsomokos Group International (TGI) 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U tesnoj saradnji sa atinskom matičnom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, kako bi se kompanijama olakšalo ostvarenje poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji i lokalnim kompanijama koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...