IZOLACIJA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Palisada ograde

26.12.2022. | Gradjevinarstvo.rs

U kompaniji Palisada se mogu naći ograde bilo koje vrste, koje su ujedno i oblast u kojoj su najzastupljeniji.

Raspolažu i širokim izborom kapija (klizne, dvokrilne, samonosive, pešačke) sa ili bez automatike.

Automatske rampe su takođe nešto što se može naći u njihovoj ponudi, kao i parking barijere (ručne i automatske), tripod barijere i rotirajuća vrata.

Desetogodišnje iskustvo i dug spisak referenci najveći su dokaz njihovog kvaliteta i posvećenosti.

U ponudi je veliki broj vrsta panelnih ograda, zatim palisadnih ograda i čvrstih profilisanih ograda koje su namenjene ograđivanju javnih i privatnih objekata. Takođe su tu i različita pletiva i varene mreže, dok se za ograđivanje igrališta i sportskih površina preporučuju posebne, više i jače ograde.

Palisada ograde

Panelne ograde - prednosti su kvalitet i mali troškovi održavanja. Svi elementi su čelični, toplocinkovani i plastificirani. Ugradnja je jednostavna i brza, kosnici u vidu ojačanja nisu potrebni. Neke od vrsta panelnih ograda:

Bastipli - za ograđivanje svih vrsta poslovno-industrijskih objekata, trgovinskih objekata, sportskih igrališta, stambenih područja, parkova, škola. Lako može da se dodatno produži sa bavoletima, na koje se postavlja bodljikava žica/traka. Dodatna mogućnost je montaža betonskih lamela ali i montaža na betonski zid.

Fax DH - za ograđivanje poslovno – industrijskih objekata, sportskih objekata, školskih igrališta i namenskih objekata. Specifičnost ograde su duple horizontalne žice.

Bastifor - za ograđivanje objekata, kod kojih je zahtevani stepen sigurnosti na visokom nivou, jer je zbog specifičnog oblika čvršći i može izdržati veća dinamička opterećenja. Može se lako dodatno produžiti sa bavoletima, na koje se postavlja bodljikava žica ili traka.

Palisada ograde

Mobilne, građevinske ograde - odlično je rešenje za privremeno ograđivanje gradilišta, saobraćajnih deonica, sajmova i javnih priredbi itd. Montaža i demontaža je jednostavna i brza jer se ograda postavlja u betonske pete.

Palisadne ograde - namenjene su ograđivanju javnih i privatnih objekata. Odlikuje ih inovativan način pričvršćivanja koji omogućava lako prilagođavanje ograde neravnom terenu.

Palisada ograde

Ultra - sastavljena je od stubova okruglog oblika i ogradnih panela, sastavljenih od pravouglih i kvadratnih profila, koji su na vrhu zasečeni pod uglom od 45º. Namenjena je ograđivanju privatnih, javnih i poslovno-industrijskih objekata, škola, parkova u naseljenim mestima.

Calitax - sastavljena je od stubova okruglih profila i panela, sastavljenih od kvadratnih profila. Namenjena je ograđivanju privatnih, javnih i poslovno industrijskih objekata, škola, parkova i naseljenih mesta. Na vrhu panela se lako postavlja bodljikava traka, koja sprečava lako preskakanje preko ograde.

Ograde po meri - proizvedene su na osnovu želja ili nacrta naručioca. Posebnost ove kategorije je proizvoljan izbor dimenzija i širok spektar ispuna.

Ograde od perforiranih ploča - za ograđivanje privatnih, javnih i poslovno industrijskih objekata i naseljenih mesta. Stubovi i paneli su površinski zaštićeni toplim cinkovanjem i farbanjem. Paneli su sastavljeni od perforiranih ploča. Na raspolaganju su tipski, više pristupačni modeli i obrazci, koji su prilagođeni zahtevima kupaca.

Ograde Stil - sastavljene su od vertikalnih šipki, koje se na vrhu završavaju dekorativnim oblikom po porudžbini, horizontalnih profila i stubova. Svi elementi ograde su toplo cinkovani i farbani u željenu boju.

Kovane ograde - površinska zaštita sa toplim cinkovanjem i farbanjem po RAL tabeli garantuje dugoročnost kvaliteta i postojanosti proizvoda. Širok spektar oblika, ukrasnih elemenata su izrađeni po želji naručioca.

Palisada ograde

Klasične ograde su univerzalna pletiva i varene mreže. Namenjene su pre svega, ograđivanju zelenih, travnatih površina.

Univerzalno pletivo – Lux ST - posebno je pogodna za ugradnju na neravnom terenu, gde se lako prilagođava konfiguraciji zemljišta. Sastavljena je od stubova okruglog profila i žičanog pletiva. Stubovi i pletivo su takođe toplo cinkovani i plastificirani. Ogradni sistem se lako dodatno može nadograditi, nakon čega se može postaviti bodljikava žica ili boljikava traka.

Ograda od varenih mreža – Jardihtor - sastavljena je od stubova okruglog profila i varene mreže koja je površinski zaštićena vrućim cinkovanjem i plastifikacijom. Na vrhu ograde se lako može nadograditi jedno ili dva dijagonalna produžetka za jednu, ali i više vrsta bodljikave žice i bodljikave trake.

Palisada ograde

Ograđivanje sportskih terena - koriste se ograde nestandardnih visina koje mogu da trpe veće opterećenje. U ponudi su i posebne ograde za igrališta.

Panelne ograde sport BS - za ograđivanje višenamenskih sportskih objekata, gde je potrebna nestandardna visina ograde i gde ograda trpi veća dinamička opterećenja. Namenjene su za ograđivanje stadiona, igrališta, otvorenih skladišnih prostora i objekata sa posebnom namenom.

Ograde za zaustavljanje lopte – koriste se na igralištima, koja su namenjena igrama sa loptom. Sastavljene su od dodatno ojačanih stubova okruglog profila, različitih žičanih pletiva, varenih mreža i polietilenskih pletiva (u zavisnosti od namene).

Za više informacija kontaktirajte kompaniju Palisada.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


LEGISGS-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;