Ovako će izgledati stan u „Beogradu na vodi“

18.01.2016. | B-92

Zvanični sajt projekta „Beograd na vodi“ objavio je izgled stanova u tom prestoničkom kompleksu, čija je izgradnja počela krajem septembra 2015. godine.

Na fotografijama se vide savremeni enterijeri kuhinje, dnevne i spavaće sobe, kupatila, kao i holova i recepcije. U ponudi je šest tipova stanova – dva sa po jednom spavaćom sobom, dva sa po dve i isto toliko sa po tri spavaće sobe. Predviđeno je plaćanje u etapama koja posle uplate 10 odsto kapare podrazumeva još šest pojedinačnih rata.

Desetina prodajne cene uplaćuje se po završetku radova na šipovima, dok se naredne četiri koje iznose po 15 odsto vrednosti uplaćuju kada objekat dođe do zemlje, zatim po završetku 10 spratova, potom po završetku konstrukcije cele zgrade i po zastakljivanju objekta. Poslednja rata koja iznosi petinu ukupne cene plaća se po završetku tehničkog pregleda zgrade.

Izgradnja „Beograda na vodi“ počela je 27. septembra prošle godine. Kako je najavljeno, prva faza izgradnje predviđa ulaganja od 350 miliona evra, dok je ukupno predviđeno da vrednost investicije iznosi tri i po milijarde evra. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je pre nekoliko dana da će radovi na velikom tornju u okviru projekta „Beograd na vodi“ početi već krajem januara.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Predrag 24.07.2021.
Interesuje me cena po mq kako se krece
Saša 19.07.2021.
A je l' može prvo obilaznica oko Kragujevca...
Aleksa 14.07.2021.
Glavnu stavku niste naveli, a to je, trenut...
DARKO 12.07.2021.
Zato što su najkorumpiranija državna instit...
Rasa 08.07.2021.
Koji je uslov za dobijanje subvencije za fa...