INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Sajam energetike u Novom Sadu u znaku obnovljivih izvora energije

10.11.2009. | eKapija

Prateći globalne tendencije pri raspolaganju i korišćenju obnovljivih izvora energije, ovogodišnji Sajam energetike u Novom Sadu u programu stručnih i poslovnih aktivnosti koje će se realizovati u kongresnom centru "Master", ponudiće tri značajna skupa.

Na prvom skupu u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine i Novosadskog sajma govoriće se o temi "Obnovljivi izvori energije – solarna energija", a na skupu "Klimatizacija, grejanje, hlađenje i ventilacija u poljoprivredi", u organizaciji Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada - departmana za poljoprivrednu tehniku, biće reči o primeni obnovljivih izvora energije u poljoprivredi.

Kompanija "TMC Konsalting" i Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine, organizuju treći forum o obnovljivim izvorima energije - "Godina energetske efikasnosti– Nove tehnologije čiste energije".

Na Sajmu energetike, koji će biti održan od 10. do 13. novembra na Novosadskom sajmu, i ove godine značajno učešće imati "Elektrovojvodina", koja će u kongresnom centru "Master", održati prezentaciju tehničkih dostignuća i automatizacija poslovnih procesa. Solarni paneli biće predstavljeni na štandovima firmi "M elektronik" iz Beograda i "Tehnomag-Term" iz Novog Sada koja će predstaviti na Sajmu i najnoviju tehnologiju prećišćivača otpadnih i pijaćih voda, uređaje za klimatizaciju i sisteme za odimljavanje.

Više o Sajmu energetike u Novom Sadu na sajtu sajma - http://www.sajam.net/live/Vesti?contentId=22553

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;