IZOLACIJA-468X60-BANNER

Mali: Već spremamo reviziju "Beograda na vodi"

15.10.2015. | B-92

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da postoji mogućnost revizije projekta „Beograda na vodi“ i da se o tome razgovara sa investitorom.

- Menja se život, menjaju se navike, menjaju se trendovi. I u Njujorku se svake dve godine menjaju urbanistički planovi – rekao je Mali u intervjuu za „Nedeljnik“.

Upitan da li je moguća revizija projekta, Mali je rekao: „Naravno da postoji mogućnost revizije ili izmene plana posebne namene. Čak o tome razgovaramo s investitorom“.

Prema njegovim rečima, i Srbija i investitor su spremni da počnu izmene u nekim elementima.

- I mislim da ćemo vrlo brzo krenuti u te izmene, u narednih nekoliko meseci, tako da će oni koji imaju primedbe ili kritike moći da daju svoje ideje – kazao je Mali.

Vlada Srbije, firma „Belgrade Waterfront Capital Investment“ i kompanija „Igl hils“ (Eagle Hills) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata potpisale su 26. aprila 2015. ugovor o partnerstvu za realizaciju projekta „Beograd na vodi“ sa dva miliona kvadrata stambenog i poslovnog prostora u centru grada, na desnoj obali Save.

Kamen temeljac kojim je označen početak izgradnje prve dve stambene kule iz projekta Beograd na vodi koji treba da bude realizovan u roku od 30 godina, položen je 27. septembra.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...
Mig 23.12.2022.
Zašto ne povezati Zrenjanin sa postojećim a...
DARKO 23.12.2022.
Naravno da su bespravni investitori motivis...

;