INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Izgradnja velikih objekata pokrenuće građevinsku operativu (video)

28.09.2015. | Tanjug

- Izgradnja stambeno-poslovnih kompleksa na Bulevaru Mihajla Pupina i u Ulici Kraljevića Marka u Novom Sadu mogla bi da dovede do zapošljavanja celokupne građevinske operative – rekao je predsednik „Sindikata građevinarstva Vojvodine i Novog Sada“, Josip Modić.

Modić, koji je predsednik sindikata koji broji više od 15.000 članova, rekao je novinarima da taj sindikat u potpunosti podržava predlog izmene planova regulacije koji se odnose na izgradnju ovih objekata.

- Pošto se decenijama nije ništa radilo na ovim lokacijama izgradnja tako velikih objekata može samo da dovede do zapošljavanja celokupne građevinske operative, kao i drugih 28 privrednih grana koje se naslanjaju na građevinsku industriju – rekao je Modić.

On je dodao da će „Sindikat građevinarstva Vojvodine i Novog Sada“ uvek podržavati one odluke koje, kako je rekao, za cilj imaju privlačenje investicija, zapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta.

Izmene planova regulacije na Bulevaru Mihajla Pupina i u Ulici Kraljevića Marka koje su donete na današnjoj i predhodnoj sednici Skupštine grada Novog Sada, omogućiće početak izgradnje velikih stambeno-poslovnih kompleksa površine od oko 20.000 kvadratnih metara i vrednosti od oko desetine miliona evra.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;