Izgradnja velikih objekata pokrenuće građevinsku operativu (video)

28.09.2015. Tanjug

- Izgradnja stambeno-poslovnih kompleksa na Bulevaru Mihajla Pupina i u Ulici Kraljevića Marka u Novom Sadu mogla bi da dovede do zapošljavanja celokupne građevinske operative – rekao je predsednik „Sindikata građevinarstva Vojvodine i Novog Sada“, Josip Modić.

Modić, koji je predsednik sindikata koji broji više od 15.000 članova, rekao je novinarima da taj sindikat u potpunosti podržava predlog izmene planova regulacije koji se odnose na izgradnju ovih objekata.

- Pošto se decenijama nije ništa radilo na ovim lokacijama izgradnja tako velikih objekata može samo da dovede do zapošljavanja celokupne građevinske operative, kao i drugih 28 privrednih grana koje se naslanjaju na građevinsku industriju – rekao je Modić.

On je dodao da će „Sindikat građevinarstva Vojvodine i Novog Sada“ uvek podržavati one odluke koje, kako je rekao, za cilj imaju privlačenje investicija, zapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta.

Izmene planova regulacije na Bulevaru Mihajla Pupina i u Ulici Kraljevića Marka koje su donete na današnjoj i predhodnoj sednici Skupštine grada Novog Sada, omogućiće početak izgradnje velikih stambeno-poslovnih kompleksa površine od oko 20.000 kvadratnih metara i vrednosti od oko desetine miliona evra.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 14.09.2021.
Lepo što država pomaže, jedino treba videti...
BISERKA 13.09.2021.
Drago mi je sto se radi u unapredjenju ener...
Milena-srecica 31.08.2021.
Oduševljena sam ovom ponudom za zamenu stol...
Bata 24.08.2021.
Na koji će način da se realizuje način prel...
mile 20.08.2021.
I evo nas... 10 god kasnije,,,2021. Na žal...