Počela rekonstrucija puteva vredna 30 miliona dinara

09.09.2015. | Tanjug

U Adi je počela rekonstrukcija saobraćajnica ukupno vredna 30 miliona dinara cijim završetkom će biti omogućen brži i bezbedniji saobraćaj. Početku radova prisustvovao je vojvođanski premijer Bojan Pajtić naglasivši značaj rekonstrukcije saobraćajnica i sa ekološkog aspekta.

- Počela je rekonstrukcija ulica u Adi, gde smo uložili više od 30 miliona dinara u rekonstrukciju tri kilometara ulica i puteva – rekao je on, saopštila je vojvđanska vlada.

Prema njegovim rečcima, u toku godine je rekonstruisano, u vrednosti od 25 miliona dinara, više ulica i puteva i u naseljenom mestu Mol.

- Izgradili smo i obilaznicu u dužini od četiri kilometra, koja je omogućila da industrijska zona dobije novi podstrek za privlačenje investitora – podsetio je Pajtić.

On je napomenuo i da je „na ovaj način omogućeno da se teretni saobračaj izmesti iz centra naselja što je izuzetno važno iz bezbednosnih i ekoloških razloga“.

„Uprava za kapitalna ulaganja“ je na osnovu konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture u opštini Ada dodelila blizu 30,9 miliona dinara za sanaciju ulica Save Kovačevića, Moše Pijade i Đure Đakovića.

Rekonstrukcijom ovih saobraćajnica biće omogućen brži i bezbedniji saobraćaj ovim ulicama, a naročito Ulicom Moše Pijade, kojom se saobraća ka Molu i Ulicom Đure Đakovića ka Tisi.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

IKT
IKT
BEOGRAD
www.ikt.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.rs

PLOTING
PLOTING
BEOGRAD-BORČA
www.ploting.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...
Zeks 13.04.2021.
Kako se prijaviti za promenu stolarije