Za obnovu puteva u Rakovici biće ulozeno 160 miliona dinara (video)

01.09.2015. | Tanjug

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je radove na asfaltiranju ulice Aleksandra Vojinovića u Resniku i dodao da će ove godine biti uloženo skoro 160 miliona dinara u obnovu puteva u opštini Rakovica.

Vesić je naglasio da će svi radovi u toj ulici biti završeni do 6. septembra, i da je to veoma važno jer sutra počinje nova školska godina.

Na inicijativu stanovnika počela je obnova ovog dela Resnika, rekao je gradski menadžer i dodao da je ta raskrsnica bila jedna od većih problema, iako je najvažnija ulica jer kroz nju prolaze autobusi koji spajaju Resnik sa centrom grada.

- Svi delovi grada su pođednako važni, infrastuktura bilo kog dela grada treba da bude jednaka sa centrom – kazao je Vesić i naglasio da ne postoje delovi Beograda koji su prvog ili drugog reda.

Predsednik Opštine Rakovica Vladan Kocić zahvalio se gradskoj upravi i istakao da je svaka inicijativa te opštine prihvaćena.

- Resnik miriše na asfalt, to je dobar znak, jer to znači da se radi – rekao je gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović. On je istakao da se radovi privode kraju, a da je prethodnom periodu posebno stavljen akcenat na zone škola, te da je obnovljeno 20 takvih zona u Beogradu, i da je još 20 u planu.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Aleksandra 16.05.2021.
Gde mogu i kada da se prijavim za zamenu st...
Boki 16.05.2021.
Kako se i gde prijaviti?
Vesna 12.05.2021.
Kako se prijavljuje na subvenciju za zamenu...
Jovana 12.05.2021.
Gde mogu da se prijavim za promenu stolarij...
Miomir Mijić 10.05.2021.
Neki od tih čuvenih svetskih arhitekata su ...