Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu od 11. do 15. maja

05.05.2015. | eKapija

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća biće održan od 11. do 15. maja 2015. godine na Beogradskom sajmu, saopštili su organizatori. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji se održava pod sloganom "Korak u budućnost", najstariji je, najveći i najreprezentativniji sajam tog profila u ovom delu Evrope.

Više od 500 domaćih i stranih, direktnih i indirektnih izlagača i drugih učesnika iz dvadesetak zemalja predstaviće savremene tehnologije i inovativne proizvode i projekte iz oblasti elektroenergetike, elektronike, automatizacije, robotike, telekomunikacija, procesne tehnike, logistike, materijala, energetske efikasnosti, alternativnih i obnovljivih izvora enerije, IKT-a, korporativnog softvera i drugo. Pored izlagačkog, obezbeđen je i izuzetno bogat stručni prateći program.

Poseban pečat ovogodišnjem Sajmu tehnike daće i međudržavna poslovna konferencija posvećena unapređenju ekonomske saradnje Srbije i Italije u domenu razvoja i primene novih proizvodnih tehnologija, posebno mehatronike, robotike i industrijske automatizacije, sa težištem na održivoj "fabrici za budućnost", a uz učešće najrelevantnijih organizacija i asocijacija dveju zemalja u ovom sektoru.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 21.06.2021.
Pa zasto opstina koja nam je prodala placev...
Marko 20.06.2021.
Kako se prijaviti za stolariju?Gde?I sta je...
Šebek Snežana 08.06.2021.
Šta od dokumentacije treba priložiti uz pri...
Saša 04.06.2021.
Eto mu politike, sad će reći da mi nismo mo...
Nina 04.06.2021.
Imam kucu od 70 kvadrata treba se promeniti...