IZOLACIJA-468X60-BANNER

Novi Sad: Temeljno renoviranje Ulice vojvode Bojovića

02.02.2015. | Novosti

Bageri su ponovo stigli u Ulicu vojvode Bojovića. Ekipe JKP „Put“ nastavile su radove na njenom detaljnom uređenju. Obavljaju se radovi na uklanjanju starog asfalta. Ovi radovi, kako objašnjavaju u ovom preduzeću, prethode postavljanju tamponskog sloja, podloge za asfalt.

Za ovu saobraćajnicu u strogom centru grada, u kojoj je radove na rekonstrukciji infastrukture nekoliko meseci obavljalo više gradskih preduzeća, predviđeno je da se temeljno renovira, na način kao što je to urađeno u Partizanskoj ulici.

- Ovi radovi porazumevaju skidanje kompletnog asfaltnog sloja, svih banikina i kompletnog tampon-sloja – preciziraju u „Putu“. - Koristimo lepo vreme, kako bismo uradili što više poslova, ali asfaltiranje će morati da sačeka toplije dane, kako bi to mogli kvalitetno da uradimo.

Ova saobraćajnica, bila je još od leta veliko gradilište, koje se protezalo od Bulevara kralja Petra Prvog, pa sve do Ulice Jovana Subotića, a radovi na ovom potezu izvedeni su u meri u kojoj je to bilo moguće, tako da je asfaltirana Ulica braće Jovandić, dok su deo Žitnog trga i Ulica vojvode Bojovića, ipak, ostali bez asfalta.

- Radili smo ovih dana na popravci oštećenja na kolovozu recikliranim asfaltom u Ulici Jovana Subotića, Maksima Gorkog, u Bulevaru kneza Miloša, Bulevaru Jovana Dučića i na putu R127 Rumenka-Kisač-Stepanovićevo – preciziraju u „Putu“. - Na putu Kisač-Irmovo nastavili smo sa popravkom bankina, a radimo i na popravci parkinga od ploča u Ulici Antona Urbana.

Novosadski putari su angažovani i u Bulevaru Jovana Dučića, na kom se polažu betonski ivičnjaci, dok je Odeljenje saobraćajne signalizacije bilo angažovano na redovnom održavanju svetleće i vertikalne signalizacije na teritoriji grada i postavljanju usporivača brzine u Kovilju.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;