Okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva“

24.11.2014. | Gradjevinarstvo.rs

„Privredna komora Srbije“ u saradnji sa komorama iz Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske 27. novembra organizuje okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva, institucionalno povezivanje radi zajedničkog nastupa na tržištima zemalja Regiona, kao i na trećim tržištima, formiranjem konzorcijuma i drugih oblika udruživanja“.

Cilj ovog skupa je prezentacija iskustva i znanja vodećih kompanija Regiona, na inostranim tržištima, prvenstveno na tržištu Ruske Federacije, arapskom i afričkom i međusobno institucionalno povezivanje u potencijalnim zajedničkim projektima.

Učešće su najavile vodeće kompanije iz Federacije BIH: „Euro-asfalt“, „Širbegović“, „Hering“; Republike Srpske: „Integral“ i „Krajina“; zatim, iz Makedonije: „Granit“, „Beton“, „Žikol“ i „Inkom Inženjering“; iz Srbije: „Mostogradnja“, „Energoprojekt“, „Jedinstvo“, „Putevi Užice“, „Planum“, „Deneza“, „Hidrotehnika-hidrogradnja“ i druge. Očekuje se i učešće „Konstruktora“ iz Splita i „Hidrie“ iz Slovenije, kao i ostalih kompanija iz Hrvatske i Slovenije.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 08.01.2021.
Možete li mi zamjeniti lezaj u pumpe grunst...
Zvonko 05.01.2021.
Pa godina 2020 je prosla, ja zivim na zapad...
Darko 05.01.2021.
Kada bi se odbili svi zahtevi za legalizaci...
Ivana 04.01.2021.
Idealno resenje za kucne uslove,molim vas k...
cica 29.12.2020.
Od ovih 20 do 30 postrojenja bilo bi lepo k...