Okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva“

24.11.2014. | Gradjevinarstvo.rs

„Privredna komora Srbije“ u saradnji sa komorama iz Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske 27. novembra organizuje okrugli sto: „Unapređenje regionalne privredne saradnje u oblasti građevinarstva, institucionalno povezivanje radi zajedničkog nastupa na tržištima zemalja Regiona, kao i na trećim tržištima, formiranjem konzorcijuma i drugih oblika udruživanja“.

Cilj ovog skupa je prezentacija iskustva i znanja vodećih kompanija Regiona, na inostranim tržištima, prvenstveno na tržištu Ruske Federacije, arapskom i afričkom i međusobno institucionalno povezivanje u potencijalnim zajedničkim projektima.

Učešće su najavile vodeće kompanije iz Federacije BIH: „Euro-asfalt“, „Širbegović“, „Hering“; Republike Srpske: „Integral“ i „Krajina“; zatim, iz Makedonije: „Granit“, „Beton“, „Žikol“ i „Inkom Inženjering“; iz Srbije: „Mostogradnja“, „Energoprojekt“, „Jedinstvo“, „Putevi Užice“, „Planum“, „Deneza“, „Hidrotehnika-hidrogradnja“ i druge. Očekuje se i učešće „Konstruktora“ iz Splita i „Hidrie“ iz Slovenije, kao i ostalih kompanija iz Hrvatske i Slovenije.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Саша 30.06.2020.
Имам проблеме које сте описали. Две куће у...
Darko 22.06.2020.
Težište gužve će se preneti na raskrsnicu K...
Milan 16.06.2020.
Na zgradi u ulici Stanislava Sremčevića 1 u...
Bozo Ristanović 15.06.2020.
U periodu od pet godina nakon izgradnje hid...
Шумадинац 15.06.2020.
Нема разлога да се и јужни део пруге не изг...