Novi dom za stanovnike nehigijenskog naselja - "EUROmodul" počeo isporuku mobilnih stambenih jedinica

25.08.2009. | eKapija

Kompanija "EUROmodul" počela je proizvodnju, isporuku i montažu kontejnera za potrebe raseljavanje Roma smeštenih ispod "Gazele".

Direktor "EUROmodula" Milan Ćopić ističe da je "EUROmodul" u potpnosti stavio u funkciju svoje proizvodne kapacitete, čime se realizuje ugovor sa Gradom Beogradom o proizvodnji, isporuci i montaži 300 stambenih i 30 sanitarnih kontejnera čija je vrednost oko 1,1 miliona evra.

"Osim značaja za grad Beograd, realizacija tog ugovora se direktno odražava i na započinjanje radova na rekonstrukciji "Gazele" što je od velikog značaja za završetak radova na "Koridoru 10" kao i obilaznici oko Beograda. Ovim su gradska uprava kao investitor i "EUROmodul" kao izvođač pored rešavanja pitanja raseljavanja ovog nehigijenskog naselja dali veliki dorinos realizaciji infarstruktnih radova od značaja za celu zemlju", navedeno je u saopštenju kompanije.

U petak (21. avgusta 2009. godine) gradonačelnik Dragan Đilas i njegov zamenik Milan Krkobabić obišli su lokacije radi uvida u dinamiku radova i tom prilikom izrazili zadovoljstvo što se predviđeni akcioni plan uspešno realizuje.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Denis 14.02.2020.
Molim vas za informaciju koja je cena izola...
Dejan 11.02.2020.
De se moze kupiti alat i materijali za ovaj...
Molan 08.02.2020.
cena vakum lifta ,izvodjac u Srbiji. Sprat...
Bojan Djordjevic 08.02.2020.
Interesuje me cena kljuc u ruke "kuca od st...
Lena 07.02.2020.
... neka dodju da svicarcima izgrade drugu ...