Novi dom za stanovnike nehigijenskog naselja - "EUROmodul" počeo isporuku mobilnih stambenih jedinica

25.08.2009. | eKapija

Kompanija "EUROmodul" počela je proizvodnju, isporuku i montažu kontejnera za potrebe raseljavanje Roma smeštenih ispod "Gazele".

Direktor "EUROmodula" Milan Ćopić ističe da je "EUROmodul" u potpnosti stavio u funkciju svoje proizvodne kapacitete, čime se realizuje ugovor sa Gradom Beogradom o proizvodnji, isporuci i montaži 300 stambenih i 30 sanitarnih kontejnera čija je vrednost oko 1,1 miliona evra.

"Osim značaja za grad Beograd, realizacija tog ugovora se direktno odražava i na započinjanje radova na rekonstrukciji "Gazele" što je od velikog značaja za završetak radova na "Koridoru 10" kao i obilaznici oko Beograda. Ovim su gradska uprava kao investitor i "EUROmodul" kao izvođač pored rešavanja pitanja raseljavanja ovog nehigijenskog naselja dali veliki dorinos realizaciji infarstruktnih radova od značaja za celu zemlju", navedeno je u saopštenju kompanije.

U petak (21. avgusta 2009. godine) gradonačelnik Dragan Đilas i njegov zamenik Milan Krkobabić obišli su lokacije radi uvida u dinamiku radova i tom prilikom izrazili zadovoljstvo što se predviđeni akcioni plan uspešno realizuje.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...
Miodrag 27.08.2019.
Jedno pitanje. Šta ako je investitor NN lic...
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...