Novi dom za stanovnike nehigijenskog naselja - "EUROmodul" počeo isporuku mobilnih stambenih jedinica

25.08.2009. | eKapija

Kompanija "EUROmodul" počela je proizvodnju, isporuku i montažu kontejnera za potrebe raseljavanje Roma smeštenih ispod "Gazele".

Direktor "EUROmodula" Milan Ćopić ističe da je "EUROmodul" u potpnosti stavio u funkciju svoje proizvodne kapacitete, čime se realizuje ugovor sa Gradom Beogradom o proizvodnji, isporuci i montaži 300 stambenih i 30 sanitarnih kontejnera čija je vrednost oko 1,1 miliona evra.

"Osim značaja za grad Beograd, realizacija tog ugovora se direktno odražava i na započinjanje radova na rekonstrukciji "Gazele" što je od velikog značaja za završetak radova na "Koridoru 10" kao i obilaznici oko Beograda. Ovim su gradska uprava kao investitor i "EUROmodul" kao izvođač pored rešavanja pitanja raseljavanja ovog nehigijenskog naselja dali veliki dorinos realizaciji infarstruktnih radova od značaja za celu zemlju", navedeno je u saopštenju kompanije.

U petak (21. avgusta 2009. godine) gradonačelnik Dragan Đilas i njegov zamenik Milan Krkobabić obišli su lokacije radi uvida u dinamiku radova i tom prilikom izrazili zadovoljstvo što se predviđeni akcioni plan uspešno realizuje.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Iiinkh 18.02.2019.
Sta vam znaci to da mogu pristojno da zarad...
Biljana 17.02.2019.
Kako loktajt lepak namazati na celu povrsin...
Djom 06.02.2019.
Sjajna cena zemljišta, ko bi rekao da su to...
Jova 01.02.2019.
Zalosna vam majka....za onakvo skrnavljenje...
veselnik 01.02.2019.
Ma lako je njima, nemaju oni Grdelicu!