INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Vršac: Uskoro uređenje prostora oko bolnice i oko zgrada u Sterijinoj

24.07.2014. | eVršac

Predsednik Opštine Vršac Čedomir Živković najavio je da će uskoro početi uređenje kruga Opšte bolnice. Živković je to rekao dok je obilazio radove u ulici Žive Jovanovića i u mesnoj zajednici Vlajkovac.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Očekujem da će uskoro početi uređenje bolničkog kruga. Završava se i tender za blok 56. To je prostor oko zgrada u Sterijinoj ulici. Takođe, za 15 dana počeće radovi i na postavljanju tartan staze na Gradskom stadionu – najavio je Živković.

Član Opštinskog veća zadužen za ruralni razvoj Slaviša Maksimović kaže da je u Vlajkovcu u toku uređenje puta do groblja, koje je nedavno dobilo kapelu.

- Lokalna samouprava je iz opštinskog budžeta finansirala prvu fazu puta do groblja u Vlajkovcu sa 1.2, dok će za drugu fazu biti izdvojeno 1,7 miliona dinara. Kada završimo posao u Vlajkovcu, kompletnu mehanizaciju preselićemo u Stražu, a sve u cilju zjednačavanja uslova života u selu i gradu – rekao je Maksimović.

U JP „Varoš“ kažu da će, zbog nedostatka novca, neke ulice morati da sačekaju planiranu rekonstrukciju kolovoza i trotoara. Ali, dodaju, da će učiniti sve da kritične tačke dovedu u red do početka zimske sezone.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;