IZOLACIJA-468X60-BANNER

Merlo multifunkcionalne mašine

03.09.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Ttelehendler

Kompanija GALEB je ekskluzivni zastupnik, distributer i ovlašćeni serviser poznatog italijanskog brenda Merlo. Telehendleri poznati po svojoj zelenoj boji svoju primenu pronašli su i u građevinrstvu.

Kompanija Merlo se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih mašina – telehendlera. Ne radi se samo o sklapanju, Merlo grupacija mašine projektuje, dizajnira i proizvodi – većinu pozicija. U ponudi se nalazi širok spektar mašina u koje su ugrađene najnovije tehnologije koje se u Merlo fabrici razvijaju. Merlo grupacija je lider na tržištu telehendlera sa rotirajućom kupolom i teleskopskih utovarivača sa hidrostatičkim prenosom. Proizvodni program obuhvata kompletnu paletu:

  • teleskopsih viljuškara (fisksnih i rotirajućih)
  • DMB mešalice betona,
  • višenamenski Cingo i
  • MPR samohodne platforme

Sve mašine odlikuju inovativna rešenja, tehnologija i pouzdanost – sve ono što kupac zahteva pri odabiru opreme.

Telehendler

Šabačka kompanija GALEB rentira i prodaje ove mašine. Dostupni su u više modela, a najnoviiji model Merlo Roto 50.35 S Plus, sa dohvatom ruke do 35m izaziva najviše pažnje. Ovaj model predstavlja sam vrh asortimana, pravu kombinaciju tehnologije i performansi, predodređenih da zadrže lidersku poziciju na svetskom tržištu telehendlera. Glavne karakteristike ovog novog modela su: višesmerni stabilizatori sa automatskim upravljanjem, napredni sigurnosni sistem, kontinuirano okretanje kupole za 360° i nova kabina modularnog dizajna, opremljena ekskluzivnim sistemom nagiba koji prilagođava nagib i do 20°.

Telehendler

Merlo multifunkcionalne mašine, inače, svoju primenu imaju u više oblasti, pa su korisnici usluga rentiranja, ali i kupci novih mašina i poljoprivredni sistemi, građevinske kompanije, velika preduzeća sa visokoregalnim skladištima i sl.

Iza GALEBA je 50 godina rada i iskustva. Njihovi komercijalisti će za vas napraviti najbolju ponudu bilo je da je reč o kupovini novih ili rentiranju postojećih Merlo mašina.

Tel: 064/84-94-208

Opširnije o prodajnom programu:

https://galeb.com/program/alati-oprema/merlo/

Opširnije o programu rentiranja:

https://rentiranje.galeb.com

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...
U Opštem delu Plana detaljne regulacije pro...

;