Godišnje takmičenje fotografija gradilišta širom sveta (galerija fotografija)

08.12.2009. | McGrow-Hill Construction

Ovogodišnje takmičenje građevinskih fotografija iz celog sveta koje organizuje časopis Engeneering News Record - ENR (iza kog stoji kompanija McGraw-Hill Construction), a na kome imaju pravo učešća svi, od profesionalnih fotografa do radnika na gradilištu i slučajnih prolaznika, u punom je jeku.

Rok za prijavu fotografija koje učestvuju za ovogodišnjeg dobitnika istekao je 6. novembra 2009. godine, a prikupljanje fotografija trajalo je od 8. novembra 2008. godine. U tom periodu na adresu ENR-a stiglo ja preko 1.400 fotografija.

Ideja je da se zabeleži Godina na gradilištu (The Year in Construction) kroz fotografije koje je mogao načiniti bilo ko: prolaznici, radnici, kompanije, profesionalni fotografi, novinari, itd. Sve fotografije koje učestvuju u nadmetanju mogu se pogledati online (link na kraju teksta), a posebno zanimljivo je to što uz svaku fotografiju stoji i kratak opis projekta, vrste radova, podaci o izvođaču i sl.

Ovde su samo neke od fotografija, a celu galeriju onih koje učestvuju u izboru za najbolje možete pogledati na linku sasvim na dnu (ispod galerije). Tamo možete ostavljati i komentare, ali pre svega saznati mnoge zanimljivosti o građevinskoj industriji u svetu tokom 2009. godine.

Najbolje fotografije po izboru stručnog žirija biće objavljene u štampanom izdanju u januarskom izdanju časopisa i prikazane u okviru posebne online galerije pobednika.

Linkovi:

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Predrag 24.07.2021.
Interesuje me cena po mq kako se krece
Saša 19.07.2021.
A je l' može prvo obilaznica oko Kragujevca...
Aleksa 14.07.2021.
Glavnu stavku niste naveli, a to je, trenut...
DARKO 12.07.2021.
Zato što su najkorumpiranija državna instit...
Rasa 08.07.2021.
Koji je uslov za dobijanje subvencije za fa...