Godišnje takmičenje fotografija gradilišta širom sveta (galerija fotografija)

08.12.2009. | McGrow-Hill Construction

Ovogodišnje takmičenje građevinskih fotografija iz celog sveta koje organizuje časopis Engeneering News Record - ENR (iza kog stoji kompanija McGraw-Hill Construction), a na kome imaju pravo učešća svi, od profesionalnih fotografa do radnika na gradilištu i slučajnih prolaznika, u punom je jeku.

Rok za prijavu fotografija koje učestvuju za ovogodišnjeg dobitnika istekao je 6. novembra 2009. godine, a prikupljanje fotografija trajalo je od 8. novembra 2008. godine. U tom periodu na adresu ENR-a stiglo ja preko 1.400 fotografija.

Ideja je da se zabeleži Godina na gradilištu (The Year in Construction) kroz fotografije koje je mogao načiniti bilo ko: prolaznici, radnici, kompanije, profesionalni fotografi, novinari, itd. Sve fotografije koje učestvuju u nadmetanju mogu se pogledati online (link na kraju teksta), a posebno zanimljivo je to što uz svaku fotografiju stoji i kratak opis projekta, vrste radova, podaci o izvođaču i sl.

Ovde su samo neke od fotografija, a celu galeriju onih koje učestvuju u izboru za najbolje možete pogledati na linku sasvim na dnu (ispod galerije). Tamo možete ostavljati i komentare, ali pre svega saznati mnoge zanimljivosti o građevinskoj industriji u svetu tokom 2009. godine.

Najbolje fotografije po izboru stručnog žirija biće objavljene u štampanom izdanju u januarskom izdanju časopisa i prikazane u okviru posebne online galerije pobednika.

Linkovi:

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Katarina 18.04.2021.
Kada i gde se moze konkurisati za subvencij...
PERA 17.04.2021.
Kada I gde mogu da konkurisem
Milan 17.04.2021.
Ljudi, prvo pažljivo pročitajte vest pa ond...
Sasa 17.04.2021.
Molim vas obavestite kad je prijava za subv...
Latinka 16.04.2021.
Gde mogu da se prijavim za stolariju pošto ...