IZOLACIJA-468X60-BANNER

Budite profesionalac - besplatne informacije iz oblasti koje vas zanimaju

04.12.2009. | Mladen Bogićević | Gradjevinarstvo.rs

Na internetu se možete prijaviti za redovna obaveštenja iz oblasti koje vas zanimaju i koja će vam besplatno stizati na željenu e-mail adresu. Tako će informacija u skraćenom obliku doći pravo do Vas, sa datim linkovima ka detaljnijem sadržaju i izvorima. Ova elektronska obaveštenja nalaze se na sajtovima pod nazivima subscription, bulleting, e-newsletter i sl. Na linkovima na kraju teksta su neki od naših predloga.

Zavisno od oblasti koja vas zanima možete se prijaviti za opšte vesti iz oblasti građevinarstva na nekom od portala koji pokrivaju celu granu industrije, ili za obaveštenja iz samo jedne podoblasti: industrija čelika, novi projekti, zelena gradnja, najnovija istraživanja materijala i sistema…

Jedino što je potrebno jeste osnovno znanje engleskog jezika, i možete brzo, lako i redovno biti u toku sa onim što se dešava u građevinarstvu, ili njegovoj određenoj oblasti, u celom svetu.

Kako i zašto se prijaviti?

Odete na željeni sajt, pronađete gde se nalazi pretplata (subsciption), prijavite se, upišete e-mail na koji želite da dobijate informacije, i to je sve.

Besplatna obaveštenja neće posebno opterećivati vaš mail-box. Kada dobijete e-mail (izgled e-mail-a na ilustraciji desno pored), nećete morati da otvarate atachment-e, već će u samom mailu, sasvim pregledno, biti pobrojani linkovani naslovi sa kratkim opisima tekstova koji se nalaze na datim linkovima. Nekada su ti tekstovi na sajtu gde ste se prijavili za obaveštenje, a neka su postavljeni na drugim sajtovima organizacija, kompanija, školskih ustanova, medija, itd.

Dodatno, svaki put kada dobijete novo obaveštenje, u njemu će postojati i direktan link ka mestu gde se možete odjaviti ukoliko niste zadovoljni kvalitetom linkova, prečestim kontaktima ili temom.

Pored ovoga, veliki je broj veoma kvalitetnih časopisa čija kompletna izdanja možete naručiti  da vam stižu na željenu e-mail adresu onog trenutka kada postanu dostupna online.

Iako i kod nas i u okruženju postoje neki sajtovi koji omogućavaju  ovakvu komunikaciju sa korisnicima interneta, njihov kvalitet je još uvek daleko od zadovoljavajućeg, i naravno, ograničen je samo na one tekstove koji su na maternjim jezicima pretplatnika.

Pored obaveštenja o vestima, stručnim tekstovima, itd, tako ćete biti redovno obaveštavani i o video sadržajima, online konferencijama, predavanjima, online radijskim emisijama i sl.

Ispod su prikazani linkovi direktno na stranice za prijavljivanje. Iako često postoji čitav niz pitanja, ne morate davati nijednu preciznu pa ni tačnu informaciju, osim naravno e-maila kako biste uopšte dobijali elektronsku poštu/obaveštenja.

Pored ovih linkova, možete pretražiti internet i pronaći oblast građevinarstva koja vas zanima: arhitektura, materijali, urbanizam, tržišta, itd, na sajtu pronaći news, pa e-newsletter, i prijaviti se za besplatne aktuelne informacije.

Linkovi:

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...
Dragan 06.07.2022.
Šta je pojednostavljeno kad imate "prikačen...

;