INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije od 11. do 17. novembra

23.09.2013. | Gradjevinarstvo.rs

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, zajedno sa Međunarodnom izložbom alata, mašina i repromaterijala za drvnu industriju organizuje se pod kupolama Beogradskog sajma više od pet decenija. Za to vreme je ova manifestacije izgradila status najprestižnijeg sajma nameštaja u regionu. Na ovogodišnjoj manifestaciji, od 11. do 17. novembra očekuje se učešće više od 500 firmi iz Srbije i inostranstva, na 35.000 kvadratnih metara izložbenog prostora. Ovu najvažniju manifestaciju u oblasti drvnoprerađivačke industrije u regionu će posetiti više od 70.000 ljudi.

Sajam nameštaja programski obuhvata sve faze u proizvodnji nameštaja, od faze primarne prerade drveta do izrade finalnog proizvoda. Prisutni su proizvođači koji primenjuju najnovije tehnologije, savremenu opremu i zaokruženu proizvodnju, od prerade trupaca pa do izrade finalnih proizvoda, na najsavremenijim mašinama koje omogućavaju veoma visoku preciznost izrade i završne obrade, pri čemu svi proizvodi poseduju odgovarajuće sertifikate kvaliteta.

Na izložbenom prostoru od 3.000 kvadratna metara u Hali 2, na mestu predviđenom za „Izložbu dizajna“, zainteresovanim izlagačima će biti ponuđena saradnja sa dizajnerima, autorima izložbe, kao i njihova stručna znanja sa ciljem poboljšanja dizajna proizvoda, bez kojih je nemoguć uspešan plasman proizvoda. 

Za posetioce koji žele da osveže i obnove svoj nameštaj ovo je prava prilika. Na jednom mestu imaju veliki izbor i asortiman proizvoda, na koje se primenjuju promotivni popusti koji će se kretati i do 40% od redovne cene.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;