PRIJAVA-468X60-BANNER

4. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja

01.08.2013. | Gradjevinarstvo.rs

iSEC 2013. je regionalni sajamski i konferencijski B2B događaj o primeni vrhunskih tehnologija u funkciji bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja i informacionoj bezbednosti, koji će predstaviti vodeće svetski poznate brendove kroz izložbeni i stručni prateći program. iSEC je prilika da ostvarite kvalitetne poslovne kontakte i razmenite informacije o najnovijim tehnologijama u funkciji lične, imovinske i poslovne bezbednosti i bezbednosti svojih podataka.

Ove godine sajam iSEC se održava 25-28. septembra 2013. godine u Hali 3 Beogradskog sajma, u istom terminu sa sajmom potrošačke elektronike CE&HA – sajmom koji predstavlja najnovija dostignuća u oblasti IT industrije, telekomunikacija, audio, video i foto tehnike, kućne zabave, interneta, video igara i kućnih aparata. Na CE&HA sajmu će biti predstavljeni najnoviji modeli i rešenja najpoznatijih svetskih kompanija.

Kao i prethodne godine na iSEC, očekuje se pokroviteljstvo Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i podrška Privredne Komore Srbije – Udruženja za privatno obezbeđenje i drugih strukovnih udruženja bezbednosti u zemlji i regionu.

iSEC će prezentovati: 

VISOKE TEHNOLOGIJE U FUNKCIJI JAVNE I PRIVATNE BEZBEDNOSTI: Tehnička infrastruktura objekata, Korporativna i industrijska bezbednost, Tehnička i fizička zaštita. Video nadzor gradova i saobraćajnica. Zaštita kritične javne infrastrukture. Kontrola i nadzor aerodroma i pograničnih zona. Tehnička zaštita institucija visokog rizika. Tehnika bezbednosti u saobraćaju –putna, železnička saobraćajna čvorišta, tuneli.

INFORMACIONA BEZBEDNOST I UPRAVLJANJE PODACIMA - sBIT.

INTEGRACIJA BEZBEDNOSTI I UPRAVLJANJA OBJEKTIMA I POSLOVANJEM: Tehnička infrastruktura objekata. Tehnička zaštita i automatizacija objekta. Inteligentne zgrade.

KORPORATIVNA I INDUSTRIJSKA BEZBEDNOST: Zaštita kritične javne infrastrukture. Zaštita energetskih objekata i industrijskih zona visokog rizika. Bezbednost telekomunikacione infrastrukture i objekata.

OPREMA ZA BANKARSKO POSLOVANJE i BEZBEDNOST: Bezbednost finansijskih institucija.

Osim izložbenog dela, sajam će pratiti sadržajan prateći stručni program – radionice iz pomenute tematiku pod nazivom iSEC Know How i sBIT. Pozivamo Vas da uzmete učešća na sajmu i u pratećim stručnim programima. Predavači u pratećim stručnim programima su renomirani stručnjaci iz navedenih oblasti, predstavnici resornih državnih, akademskih, naučnih, strukovnih institucija iz zemlje i regiona, kao i renomiranih kompanija zastupnika vodećih security brendova. Stručni prateći program sajma iSEC su otvoreni za poslovne posetioce sva četiri dana sajma.

Više informacija na www.zastita-bezbednost.com

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;