INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

4. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja

01.08.2013. | Gradjevinarstvo.rs

iSEC 2013. je regionalni sajamski i konferencijski B2B događaj o primeni vrhunskih tehnologija u funkciji bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja i informacionoj bezbednosti, koji će predstaviti vodeće svetski poznate brendove kroz izložbeni i stručni prateći program. iSEC je prilika da ostvarite kvalitetne poslovne kontakte i razmenite informacije o najnovijim tehnologijama u funkciji lične, imovinske i poslovne bezbednosti i bezbednosti svojih podataka.

Ove godine sajam iSEC se održava 25-28. septembra 2013. godine u Hali 3 Beogradskog sajma, u istom terminu sa sajmom potrošačke elektronike CE&HA – sajmom koji predstavlja najnovija dostignuća u oblasti IT industrije, telekomunikacija, audio, video i foto tehnike, kućne zabave, interneta, video igara i kućnih aparata. Na CE&HA sajmu će biti predstavljeni najnoviji modeli i rešenja najpoznatijih svetskih kompanija.

Kao i prethodne godine na iSEC, očekuje se pokroviteljstvo Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i podrška Privredne Komore Srbije – Udruženja za privatno obezbeđenje i drugih strukovnih udruženja bezbednosti u zemlji i regionu.

iSEC će prezentovati: 

VISOKE TEHNOLOGIJE U FUNKCIJI JAVNE I PRIVATNE BEZBEDNOSTI: Tehnička infrastruktura objekata, Korporativna i industrijska bezbednost, Tehnička i fizička zaštita. Video nadzor gradova i saobraćajnica. Zaštita kritične javne infrastrukture. Kontrola i nadzor aerodroma i pograničnih zona. Tehnička zaštita institucija visokog rizika. Tehnika bezbednosti u saobraćaju –putna, železnička saobraćajna čvorišta, tuneli.

INFORMACIONA BEZBEDNOST I UPRAVLJANJE PODACIMA - sBIT.

INTEGRACIJA BEZBEDNOSTI I UPRAVLJANJA OBJEKTIMA I POSLOVANJEM: Tehnička infrastruktura objekata. Tehnička zaštita i automatizacija objekta. Inteligentne zgrade.

KORPORATIVNA I INDUSTRIJSKA BEZBEDNOST: Zaštita kritične javne infrastrukture. Zaštita energetskih objekata i industrijskih zona visokog rizika. Bezbednost telekomunikacione infrastrukture i objekata.

OPREMA ZA BANKARSKO POSLOVANJE i BEZBEDNOST: Bezbednost finansijskih institucija.

Osim izložbenog dela, sajam će pratiti sadržajan prateći stručni program – radionice iz pomenute tematiku pod nazivom iSEC Know How i sBIT. Pozivamo Vas da uzmete učešća na sajmu i u pratećim stručnim programima. Predavači u pratećim stručnim programima su renomirani stručnjaci iz navedenih oblasti, predstavnici resornih državnih, akademskih, naučnih, strukovnih institucija iz zemlje i regiona, kao i renomiranih kompanija zastupnika vodećih security brendova. Stručni prateći program sajma iSEC su otvoreni za poslovne posetioce sva četiri dana sajma.

Više informacija na www.zastita-bezbednost.com

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;