INFONET-468X60-BANNER

57. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

08.05.2013. | Gradjevinarstvo.rs

57. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća održaće se od 13. do 17. maja na Beogradskom sajmu. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koji ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu. To je tradicionalno mesto (od 1937.godine) susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posetiocima ispunjenje svojih poslovnih očekivanja.

Neke od oblasti koje će biti predstavljene na sajmu:

"Integra" – kompjuterski integrisana fabrika 21. veka, elektroenergetika, rasveta, elektronika (energetska, industrijska i kućna), telekomunikacije, ME-RE-KO (merna oprema i instrumentacija, regulacija i upravljanje procesima), KGH - uređaji i oprema za grejanje, hlađenje i klimatizacija, procesna tehnika, TRANS-BALKAN (logistika i transport), brodogradnja, zavarivanje, materijali, oprema za profesionalne i naučne svrhe, inovacije, nove tehnologije, naučno-tehnička literatura, nacionalne izložbe.

  • Specijalizovani sajmovi i izložbe, koji čine sadržaj SAJMA TEHNIKE, na istom mestu u isto vreme.
  • Najnovije tehnologije za sve grane industrije koje obuhvata program izlaganja.
  • Predstavljanje nacionalnih privreda mnogih zemalja, pokrajina i regiona, prateći stručni skupovi, prezentacije izlagača, demonstracije proizvoda i usluga, panel diskusije izlagača i stručnjaka doprinose uspešnom nastupu na Sajmu tehnike i razvoju međunarodne saradnje.
  • Veliki broj press konferencija i akreditovanih novinara koji su tu da izveštavaju o vašim proizvodima i uslugama.

Zato je Sajam tehnike mesto koje poseti desetine hiljada stručnih posetilaca: donosioci odluka, investitori, eksperti...

Sinergični efekat Sajma tehnike čini mogućnost susreta izlagača i posetilaca, kao i međusobni kontakti izlagača iz raznih grana industrije i mnogobrojnih zemalja.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;