Garaža - rezidencija od stakla

04.09.2012. | Homedit

Cela soba u ovoj kući od stakla je mnogo osvetljena i u svakom trenutku Vam daje utisak da ste napolju. Vi samo treba da podignete glavu i da uživate u predivnom pogledu ka nebu. Ova neverovatna garaža u Sao Paolu, Brazil, ne liči na bilo koju drugu. Veličine 120 kvadratnih metara, ovu garažu/rezidenciju je projektovao Brunete Frakaroli (Brunete Fraccaroli) jos 2001. godine.

I dalje sa savremenim izgledom, ova rezidencija izgleda predivno i može se ponositi svojim izgledom. Može se videti unutrašnjost dobro urađenog doma, ali velika prednost je što je okružena drvećem, žbunjem i velikom ogradom. 

Iako napravljena kao garaža za auto, takođe pokriva deo kuće. Spolja se uočava dobro postavljen nameštaj koji podseća na kućicu za lutke. Najimpresivnija stvar su garažna vrata, takođe napravljena od stakla. Ova živopisna garaža je odlično mesto gde se može provesti letnji odmor i uživati u prirodi i neverovatnom pogledu.

Naravno, nije cela soba napravljena od stakla. Ona ima neophodne zidove ali je projektant staklo iskoristio i više nego što je potrebno za jednu kuću. Ovo je jedan neverovatan dom. Vlasnici su sigurno i više nego ponosni na svoje investicije.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...
Vesna 01.09.2020.
Sadasnji put Paracin-Zajecar-Negotin prolaz...