INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Garaža - rezidencija od stakla

04.09.2012. | Homedit

Cela soba u ovoj kući od stakla je mnogo osvetljena i u svakom trenutku Vam daje utisak da ste napolju. Vi samo treba da podignete glavu i da uživate u predivnom pogledu ka nebu. Ova neverovatna garaža u Sao Paolu, Brazil, ne liči na bilo koju drugu. Veličine 120 kvadratnih metara, ovu garažu/rezidenciju je projektovao Brunete Frakaroli (Brunete Fraccaroli) jos 2001. godine.

I dalje sa savremenim izgledom, ova rezidencija izgleda predivno i može se ponositi svojim izgledom. Može se videti unutrašnjost dobro urađenog doma, ali velika prednost je što je okružena drvećem, žbunjem i velikom ogradom. 

Iako napravljena kao garaža za auto, takođe pokriva deo kuće. Spolja se uočava dobro postavljen nameštaj koji podseća na kućicu za lutke. Najimpresivnija stvar su garažna vrata, takođe napravljena od stakla. Ova živopisna garaža je odlično mesto gde se može provesti letnji odmor i uživati u prirodi i neverovatnom pogledu.

Naravno, nije cela soba napravljena od stakla. Ona ima neophodne zidove ali je projektant staklo iskoristio i više nego što je potrebno za jednu kuću. Ovo je jedan neverovatan dom. Vlasnici su sigurno i više nego ponosni na svoje investicije.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;