INFONET-468X60-BANNER

The Birchgrove House uz relaksirajući kontakt sa prirodom

16.07.2012. | Homedit

Kuća Birchgrove je moderni boravak, rezultat saradnje između arhitekata Pearse i Brajana Kirnana (Brian Kiernan). Njihovi klijenti su baštovani koji su želeli da imaju blisku vezu i odnos prema prirodi. Kao rezultat toga, arhitekte su morale da naprave vrt - zvezdu svog projekta, što je prilično neobično.

Oni su morali da stvore proširenje na već postojeću kuću. Ova zamisao se sastojala u dodavanju drugog sprata iznad bašte. Nije bilo mnogo mogućnosti prilikom projektovanja, međutim, arhitekte su morale naći način da naprave prelaz između postojećih prostora i novog dodatka. Jedna od ideja je bila napraviti ribnjak. To je funkcija koja dopunjuje baštu i dovodi kuću bliže svim nivoima.

Pošto su klijenti bili veoma strastveni ljubitelji prirode i povrtarstva, oni su hteli da sačuvaju stabla palme koje opkoljavaju kuću. Oni su izgradili ovo drveće kada su prvi put kupili imovinu, tako da su i oni imali simboličnu i sentimentalnu vrednost. Kuća je veoma lepa, pogotovo jer je okružena prelepim zelenilom. Ova kuća je san vlasnika, mesto gde se uvek oseća prijatno i dobrodošlo i da mesto savršeno zadovoljava njihove potrebe i ukus. To je takođe moderna imovina u kojoj će moći da uživaju u godinama koje dolaze.

Linkovi:

Povezani tekstovi:

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;