IZOLACIJA-468X60-BANNER

The Birchgrove House uz relaksirajući kontakt sa prirodom

16.07.2012. | Homedit

Kuća Birchgrove je moderni boravak, rezultat saradnje između arhitekata Pearse i Brajana Kirnana (Brian Kiernan). Njihovi klijenti su baštovani koji su želeli da imaju blisku vezu i odnos prema prirodi. Kao rezultat toga, arhitekte su morale da naprave vrt - zvezdu svog projekta, što je prilično neobično.

Oni su morali da stvore proširenje na već postojeću kuću. Ova zamisao se sastojala u dodavanju drugog sprata iznad bašte. Nije bilo mnogo mogućnosti prilikom projektovanja, međutim, arhitekte su morale naći način da naprave prelaz između postojećih prostora i novog dodatka. Jedna od ideja je bila napraviti ribnjak. To je funkcija koja dopunjuje baštu i dovodi kuću bliže svim nivoima.

Pošto su klijenti bili veoma strastveni ljubitelji prirode i povrtarstva, oni su hteli da sačuvaju stabla palme koje opkoljavaju kuću. Oni su izgradili ovo drveće kada su prvi put kupili imovinu, tako da su i oni imali simboličnu i sentimentalnu vrednost. Kuća je veoma lepa, pogotovo jer je okružena prelepim zelenilom. Ova kuća je san vlasnika, mesto gde se uvek oseća prijatno i dobrodošlo i da mesto savršeno zadovoljava njihove potrebe i ukus. To je takođe moderna imovina u kojoj će moći da uživaju u godinama koje dolaze.

Linkovi:

Povezani tekstovi:

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Ime 08.12.2022.
Narod je bio prisiljen da zida bez papira j...
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...

;