Roman Abramovič završava tajni noćni klub ispod tribina Stamford Bridža

25.09.2010. | Michael Glackin | Building UK

Roman Abramovič navodno gradi tajni klub ispod stadiona FK Čelzi u Londonu vredan 20 miliona dolara. Prema izvoru bliskom projektu, klub za 500 ljudi trebalo bi da bude završen krajem novembra ili početkom decembra ove godine i smešten je ispod istočne tribine stadiona Stamford Bridž.

enterijer noćnog kluba u Las Vegasu

Glavni izvođač je firma iz Eseksa specijalizovana za uređenje enterijera Cumberland. Izvor kaže za sajt Building da je klub predviđen za održavanje svirki, ali da je pre namenjen za Abramovičeve VIP prijatelje nego za širu publiku, i da je ideju dobio u poseti jednom sličnom klubu u SAD.

Ruski milijarder bi mogao iznajmljivati klub za privatne zabave. Glavni detalj u prostoru je vodopad visine četiri metra. Bina je na hidrauličnoj platformi koja može da se podiže i spušta.

Na tom mestu se do 2003. godine nalazio noćni klub Purple. Sajt Building podseća i da Abramovič ima sklonosti da izdvoji veće svote novca za zabavu. Prošle godine je platio brodograditeljima Blohm + Voss iz Nemačke 288 miliona dolara za jahtu-regatu od 170m sa bioskopom, sportskim terenima i disko-klubom, mini-podmornicom i dva heliodroma.

Preduzeće Chelsea FC plc, koje je formalni vlasnik fudbalskog tima, hotela Stamford Bridža, zdravstvenog centra i centra za konferencije, nije želelo da da komentar na pitanja sajta Building.

Linkovi:

 


 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bane 28.02.2021.
U čl.2. Ugovora koji su vlasnici stanova za...
Zvezdan 23.02.2021.
Ovo je samo zanimljivost za nas. Naše zelen...
Куриња 17.02.2021.
Када креће са радовима?
Sulja Besir 09.02.2021.
Jeli radite u Austriju imamo 270 m2 tarasei...
Saurus 08.02.2021.
Liči na bledu kopiju Karađorđevog trg u Bat...