Lista najboljih inženjerskih aplikacija za Apple uređaje - iPad, iPod i iPhone

27.08.2010. | Software Advice

Houston Neal, direktor marketinga sajta Software Advice (saveti za softvere) napisao je blog na temu najboljih aplikacija za iPhone, iPad i iPod mobilne aparate i laptopove koji mogu biti korisni u oblasti građevinskog menadžmenta.

On kaže da nije tajna koliki je ljubitelj ovih proizvoda kompanije Apple, ali da, kada je reč o aplikacijama, App Store (online katalog aplikacija na sajtu Apple-a) nije sasvim koristan za pronalaženje onih koje su vam možda potrebne. Neal navodi da je pretraga teška po pojmovima građevina, arhitektura i sl. jer se pojavljuju mnoge aplikacije iz oblasti igrica, zabave, putovanja, fotografije i sl.

Zato je on pretražio bazu aplikacija i izdvojio one koji bi mogli biti najkorisniji za arhitekte, inženjere i menadžere. Koristio se i kriterijumom popularnosti aplikacije, tj. koliko ljudi je preuzelo aplikaciju na svoj uređaj i ocenilo je kao korisnu.

Na kraju, napravio je listu od 124 aplikacije sa imenom aplikacije, linkom gde se može preuzeti, kategorijom u koju je smeštena, cenom i prosečnom ocenom koju su dali korisnici. Cene aplikacija se kreću do onih od 40 ili 80 dolara, ali većina aplikacija košta manje od tri dolara. Jedan deo i potpuno besplatan. Listu možete pogledati na linku ispod.

Linkovi:

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...