Lista najboljih inženjerskih aplikacija za Apple uređaje - iPad, iPod i iPhone

27.08.2010. | Software Advice

Houston Neal, direktor marketinga sajta Software Advice (saveti za softvere) napisao je blog na temu najboljih aplikacija za iPhone, iPad i iPod mobilne aparate i laptopove koji mogu biti korisni u oblasti građevinskog menadžmenta.

On kaže da nije tajna koliki je ljubitelj ovih proizvoda kompanije Apple, ali da, kada je reč o aplikacijama, App Store (online katalog aplikacija na sajtu Apple-a) nije sasvim koristan za pronalaženje onih koje su vam možda potrebne. Neal navodi da je pretraga teška po pojmovima građevina, arhitektura i sl. jer se pojavljuju mnoge aplikacije iz oblasti igrica, zabave, putovanja, fotografije i sl.

Zato je on pretražio bazu aplikacija i izdvojio one koji bi mogli biti najkorisniji za arhitekte, inženjere i menadžere. Koristio se i kriterijumom popularnosti aplikacije, tj. koliko ljudi je preuzelo aplikaciju na svoj uređaj i ocenilo je kao korisnu.

Na kraju, napravio je listu od 124 aplikacije sa imenom aplikacije, linkom gde se može preuzeti, kategorijom u koju je smeštena, cenom i prosečnom ocenom koju su dali korisnici. Cene aplikacija se kreću do onih od 40 ili 80 dolara, ali većina aplikacija košta manje od tri dolara. Jedan deo i potpuno besplatan. Listu možete pogledati na linku ispod.

Linkovi:

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...
Ljubinka 09.04.2019.
Da li se na zidove koji su krecenim prajmer...
Maks 04.04.2019.
Političari treba da shvate da se autoput, o...