Lista najboljih inženjerskih aplikacija za Apple uređaje - iPad, iPod i iPhone

27.08.2010. | Software Advice

Houston Neal, direktor marketinga sajta Software Advice (saveti za softvere) napisao je blog na temu najboljih aplikacija za iPhone, iPad i iPod mobilne aparate i laptopove koji mogu biti korisni u oblasti građevinskog menadžmenta.

On kaže da nije tajna koliki je ljubitelj ovih proizvoda kompanije Apple, ali da, kada je reč o aplikacijama, App Store (online katalog aplikacija na sajtu Apple-a) nije sasvim koristan za pronalaženje onih koje su vam možda potrebne. Neal navodi da je pretraga teška po pojmovima građevina, arhitektura i sl. jer se pojavljuju mnoge aplikacije iz oblasti igrica, zabave, putovanja, fotografije i sl.

Zato je on pretražio bazu aplikacija i izdvojio one koji bi mogli biti najkorisniji za arhitekte, inženjere i menadžere. Koristio se i kriterijumom popularnosti aplikacije, tj. koliko ljudi je preuzelo aplikaciju na svoj uređaj i ocenilo je kao korisnu.

Na kraju, napravio je listu od 124 aplikacije sa imenom aplikacije, linkom gde se može preuzeti, kategorijom u koju je smeštena, cenom i prosečnom ocenom koju su dali korisnici. Cene aplikacija se kreću do onih od 40 ili 80 dolara, ali većina aplikacija košta manje od tri dolara. Jedan deo i potpuno besplatan. Listu možete pogledati na linku ispod.

Linkovi:

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


HICAD
HICAD
NOVI SAD
www.hicad.biz

FRENDS
FRENDS
BEOGRAD-ZEMUN
www.frends.rs

TECE
TECE
ZAGREB
www.tece.hr

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Svetlana 23.03.2020.
Postovana ministarka, objasnite nam kako da...
Grada 22.03.2020.
Jesmo li mi gradjani treceg reda
Milan 12.03.2020.
Kolike su dnevnice fizikalaca?
goran 11.03.2020.
"na teritoriji glavnog grada doneto jedno r...
mara 05.03.2020.
U okolini Kalenić pijace je nemoguće naći p...