INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Prefinjenost italijanske keramike u vašem domu

26.12.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Studio Tasev vam predstavlja svoju porodičnu firmu koja se već više od dve decenije posvećeno bavi uvozom i prodajom vrhunske italijanske granitne keramike, keramičkih pločica, parketa i sanitarija po projektu.

Foto: Studio Tasev

Posvećenost kvalitetu, stručnost i nepokolebljiva usmerenost isključivo na proizvode iz Italije čine ovu kompaniju vašim pouzdanim partnerom u svetu visokokvalitetnih materijala.

Iskustvo od 1999. godine

Studio Tasev je porodična firma koja se može pohvaliti dugom tradicijom uvoza i prodaje vrhunskih italijanskih proizvoda. S godinama iskustva, ova kompanije je stekla ne samo znanje već i pouzdanost i poverenje svojih klijenata.

Foto: Studio Tasev

Uvoz italijanske keramike

Kompanija se specijalizovala za uvoz i distribuciju italijanske granitne keramike, keramičkih pločica, parketa i sanitarija po projektu.

Najbolji svetski brendovi keramike Sant Agostino, Mirage, Versace, Sicis, Gardenia Orchidea, Cerasarda, Appiani, Piemme samo su  manji deo bogate ponude.

Foto: Studio Tasev

Studio Tasev poseduje širok asortiman proizvoda koji omogućava da svaki vaš projekat bude jedinstven i luksuzan, a posebno je ponosan na činjenicu da isključivo nudi proizvode "Made in Italy". Ova posvećenost italijanskoj tradiciji i majstorstvu odražava se u svakom komadu keramike i sanitarija koje vam nudi. Kompanija je uverena da svaki detalj ima značaj i da kvalitet ne poznaje kompromise.

Foto: Studio Tasev

Rešavanje vaših dilema i nedoumica

Mali porodični tim stručnjaka je tu da vam pomogne u rešavanju svih problema, dilema i nedoumica oko izbora kvalitetne italijanske keramike. Verujući u personalizovani pristup svakom klijentu i pružanje informacija i podrške, pomoći će vam u donošenju najbolje odluke za vaš projekat.

Foto: Studio Tasev

Studio Tasev - vaš pouzdani partner

Ako tražite vrhunske proizvode po najpovoljnijim cenama, stručnost i posvećenost kvalitetu "Made in Italy", Studio Tasev je vaš pouzdani partner.

Ova kompanija ne nudi samo proizvode već i svoje iskustvo, tradiciju i posvećenost koja čini razliku.

Foto: Studio Tasev

Uđite u svet luksuza, tradicije i kvaliteta uz Studio Tasev jer vaši projekti zaslužuju samo najbolje.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;