LIM-HIDROTERM
LIM-HIDROTERM
21203 NOVI SAD-VETERNIK, SRB
KNINSKA 52

021 820 931
021 820 968
BRANISLAV RUSMIR

LIM-HIDROTERM

Lim-Hidroterm iz Veternika je jedna od najvećih limarskih radionica u Vojvodini i ima 49-godišnju tradiciju u izradi i montaži građevinske limarije.

Preduzeće je osnovao 1968. godine Marko Rusmir kao malu limarsku radionicu koja je koristila tradicionalne tehnologije i materijale za izradu limarskih proizvoda.

Danas, preduzeće, koje se nalazi u fazi intezivnog ulaganja i proširenja proizvodnih kapaciteta, pravi spoj između modernog i tradicionalnog pristupa izradi limarskih prozvoda, čime garantuje visok kvalitet svojih prozvoda i usluga.

Takođe, višegodišnji rad i iskustvo u Švajcarskoj i Austriji, pruža evropski kvalitet i standarde u izradi i montaži limarskih proizvoda i usluga.

Za sve svoje proizvode i usluge, Lim-Hidroterm daje višegodišnju garaniciju, što svedoče na stotine izrađenih objekata.

Preduzeće se nalazi u Veterniku, u novim proizvodnim halama od 1200m² na površini od 3500m².

Delatnosti:

  • Bravarija - Izrada i montaža lakih konstrukcija za industrijske objekte, stambene kuće i poslovne prostore; izrada i montaža krovnih snegobrana; izrada rešetki, ograda, kapija, vrata. Svu bravariju izrađuje od materijala po želji investitora (crna bravarija, pocinkovana bravarija…)
  • Građevinska limarija - Izrada i montaža građevinske limarije za industrijske objekte, crkvene tornjeve, stambene kuće i poslovne prostore; izrada i montaža svih vrsta profila u građevinskoj limariji; izrada oluka, cevi, iksni, ležećih uvala, opšivanje krovnih prozora, opšivanje dimnjaka, pokrivanje kupola, snegobrani, nadzidnjaci, postavljanje trapeznog lima, postavljanje panela. Svu građevinsku limariju izrađuje od materijala po želji investitora (pocinkovani lim, bakarni lim, aluminijumski lim, plastificirani lim, trapezni lim, crni lim, beli lim, prohrom). Svi materijali izrade su najvišeg kvaliteta.
  • Hidroizolacija - Izolacija ravnih krovova, otvorenih terasa, garaža, zidova, bazena, temelja.
  • Termoizolacija - toplih cevi, hladnih cevi i kotlova. Postavljanje sendvič krovova.