IZOLACIJA-468X60-BANNER
S-GROUP
S-GROUP
32300 GORNJI MILANOVAC, SRB
NOVA INDUSTRIJSKA ZONA B.B, VELEREČ

032 722 350
032 722 351
032 722 571
018 550 000, NIŠ
021 4791 220, NOVI SAD
032 720 573

S-GROUP

Društvo za proizvodnju, promet, usluge i eksport-import S-GROUP d.o.o. osnovano je 04. januara 1999. godine. Firma se prvobitno bavila distribucijom boja i lakova, štamparskim bojama, razređivačima, bojama za plastiku.

Danas, 23 godine od dana osnivanja, kompanija posluje na sopstvenom prostoru  od 16 800m2, broji 75 zaposlenih i ima dve osnovne delatnosti: distribuciju boja i lakova i proizvodnju boja, razređivača i lakova za štampu i plastiku. Kompanija posluje na četiri lokacije. Centrala je u Gornjem Milanovcu, poslovnice sa magacinima su u Novom Sadu, Beogradu i Nišu.

Kompanija usmerava svoje poslovanje na tekuće i buduće potrebe svojih kupaca, na zadovoljavanje njihovih zahteva i prevazilaženje njihovih očekivanja, na zadovoljavanje potreba samog Društva i svih zaposlenih u cilju dugoročne održivosti i stalnog razvoja i unapredjenja procesa.

Poslovanje je podeljeno u tri profitna centra:

PC Dekorativa koja uključuje: distribuciju materijala za završne radove u građevinarstvu i u okviru ovog PC-a se vrši distribucija proizvoda renomiranih svetskih i regionalnih proizvođača: Helios, JUB, Knauf, a pored toga kompanija ima i svoju robnu marku ULTRA. Cilj kome kompanija teži je da postane vodeći domaći distributer materijala za završne radove u građevinarstvu, boja i lakova, razređivača i antikorozivnih premaza i ostalih pratećih materijala, sa posebnim akcentom na pozicioniranje robne marke ULTRA.

PC Auto program je najnoviji PC u okviru preduzeća koji postoji 3 godine i uključuje distribuciju materijala za pripremu za farbanje i boja za farbanje automobila. Kompanija zastupa Akzo Nobel - jedan od tri najveća svetska proizvođača boja i lakova, Novol - jedan od vodećih proizvođača materijala u auto industriji (kitova, lakova, sprejeva) iz Poljske, a isto tako S-GROUP ima svoju robnu marku ULTRA AUTO u okviru ovog profitnog centra.

PC Industrija usmerena je na dve vrste proizvodnje. Proizvodnja razređivača za flexo i duboku štampu pod robnom markom COLORFLEX i proizvodnja boja za flexo i duboku štampu u saradnji sa najvećim proizvođačem boja u oblasti grafike SUN CHEMICAL-om. Kompanija nastavlja i sa razvojem proizvodnje štamparskih boja i kontinuirano radi da održi lidersku poziciju u prodaji i proizvodnji razređivača za flekso i bakro štampu.

Pored ovih profitnih centara, važan segment je i distribucija boja u prahu. S-GROUP je ovlašćeni distributer kompanije Interpon, koja se bavi proizvodnjom boja i lakova u prahu za metal.