Preduzeće SET najmlađima darivalo pozorišnu predstavu u godini jubileja

19.03.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET Šabac obeležava ove godine 15 godina postojanja i rada. SET je tokom proteklih deceniju i po deo zajednice u kojoj raste i razvija se, dajući doprinos daljem razvoju okruženja u svim segmentima života. Osim profesionalnih poduhvata kojima ispunjava najviše standarde struke, predstavljajući svoju zajednicu na pravi i dostojana način, SET je u prethodnim godinama bio deo brojnih različitih društveno odgovornih i humanitarnih aktivnosti.

Slika. Ekipa SET-a na predstavi

- Kako je jedna od osnovnih ideja vodilja naše profesionalne prakse da sve što radimo bude na korist okruženja u kom i ljudi sa kojima živimo, i godina značajnog jubileja biće u znaku takvih akcija. Kultura i obrazovanje, uvereni smo, predstavljaju temelj svakog uspešnog društva, pa će jedan deo naših aktivnosti biti posvećen deci i mladima – u planu je saradnja sa Predškolskom ustanovom „Naše dete“ na stvaranju boljih uslova rada u nekom od šabačkih vrtića, ali i stipendiranje najboljih šabačkih đaka koji se školuju za zanimanja kojima se bavi naše preduzeće - rekli su iz preduzeća SET.

Prva u nizu akcija posvećena je upravo najmlađim Šapčanima - predškolcima, kojima je darovalo predstavu „Mačak u čizmama” Šabačkog pozorišta. Poklon predstava je simboličan način da ovo preduzeće pokaže svoju opredeljenost za afirmaciju pravih vrednosti u svim oblastima stvaralaštva i života.

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET d.o.o. osnovano je u novembru 2003. godine sa ciljem da obavlja poslove planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih i stambeno - poslovnih, pa sve do industrijskih objekata, oblasti niskogradnje, od puteva do složenih infrastrukturnih objekata, kao i u oblasti hidrogradnje.

- Naš tim je naša snaga, zato je u SET-u danas 180 zaposlenih, među kojima je 40 odsto visoko obrazovanih stručnih ljudi, spremnih da kontinuirano unapređuju svoja znanja i rad kompanije - dodali su.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....