Preduzeće SET najmlađima darivalo pozorišnu predstavu u godini jubileja

19.03.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET Šabac obeležava ove godine 15 godina postojanja i rada. SET je tokom proteklih deceniju i po deo zajednice u kojoj raste i razvija se, dajući doprinos daljem razvoju okruženja u svim segmentima života. Osim profesionalnih poduhvata kojima ispunjava najviše standarde struke, predstavljajući svoju zajednicu na pravi i dostojana način, SET je u prethodnim godinama bio deo brojnih različitih društveno odgovornih i humanitarnih aktivnosti.

Slika. Ekipa SET-a na predstavi

- Kako je jedna od osnovnih ideja vodilja naše profesionalne prakse da sve što radimo bude na korist okruženja u kom i ljudi sa kojima živimo, i godina značajnog jubileja biće u znaku takvih akcija. Kultura i obrazovanje, uvereni smo, predstavljaju temelj svakog uspešnog društva, pa će jedan deo naših aktivnosti biti posvećen deci i mladima – u planu je saradnja sa Predškolskom ustanovom „Naše dete“ na stvaranju boljih uslova rada u nekom od šabačkih vrtića, ali i stipendiranje najboljih šabačkih đaka koji se školuju za zanimanja kojima se bavi naše preduzeće - rekli su iz preduzeća SET.

Prva u nizu akcija posvećena je upravo najmlađim Šapčanima - predškolcima, kojima je darovalo predstavu „Mačak u čizmama” Šabačkog pozorišta. Poklon predstava je simboličan način da ovo preduzeće pokaže svoju opredeljenost za afirmaciju pravih vrednosti u svim oblastima stvaralaštva i života.

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET d.o.o. osnovano je u novembru 2003. godine sa ciljem da obavlja poslove planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih i stambeno - poslovnih, pa sve do industrijskih objekata, oblasti niskogradnje, od puteva do složenih infrastrukturnih objekata, kao i u oblasti hidrogradnje.

- Naš tim je naša snaga, zato je u SET-u danas 180 zaposlenih, među kojima je 40 odsto visoko obrazovanih stručnih ljudi, spremnih da kontinuirano unapređuju svoja znanja i rad kompanije - dodali su.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Саша 30.06.2020.
Имам проблеме које сте описали. Две куће у...
Darko 22.06.2020.
Težište gužve će se preneti na raskrsnicu K...
Milan 16.06.2020.
Na zgradi u ulici Stanislava Sremčevića 1 u...
Bozo Ristanović 15.06.2020.
U periodu od pet godina nakon izgradnje hid...
Шумадинац 15.06.2020.
Нема разлога да се и јужни део пруге не изг...