INFONET-468X60-BANNER
GEOURB GROUP
GEOURB GROUP
11050 BEOGRAD, SRB
VATROSLAVA JAGIĆA 14

011 2445 504
063 222 665
011 2440 094
SAŠA MILENKOVIĆ, DIREKTORKA

GEOURB GROUP

GEOURB Group je multidisciplinarna inženjerska uslužna kompanija, osnovana 1995. godine i specijalizovana za sledeće oblasti:

  • 3D lasersko skeniranje i modelovanje
  • Geodezija
  • Geotehnika
  • Urbanizam

Koristeći najnovije tehnologije GEOURB Group obavlja navedene usluge neophodne za mašinsko, geološko, arhitektonsko, građevinsko i infrastrukturno projektovanje kao i za praćenje izgradnje istih, kao i na polju oblasti očuvanja kulturnog nasleđa. Fokusirani su na pružanje najboljeg kvaliteta klijentima i na postizanje uspeha na projektima, što je rezultat njihove: Profesionalnosti – Korišćenja najnovijih tehnologija – Kvaliteta – Strogog poštovanja ugovorenih rokova – Konkurentnih cena.

GEOURB Group ima 19 zaposlenih sa svim licencama potrebnim za rad. Njihove kancelarije su locirane u Beogradu, a rade i širom Evrope. Među njihovim investitorima su državne institucije, javna preduzeća, privatna privredna društva, naftne, gasne i hemijske kompanije, građevinske kompanije, banke, advokati i drugi.

Sa dugogodišnjim iskustvom u obavljanju svih geodetskih radova i poslova, a zatim i geoloških i urbanističkih, stručnim prilazom svakom poslu, najsavremenijom opremom i stručnim kadrovima, GEOURB Group danas uživa veliki ugled i može se reći da je postala simbol za kvalitet. Logistička podrška firme GEOURB Group d.o.o. omogućava izvođenje radova ne samo u regionu već i inostranstvu.

KATEGORIJE