PRIJAVA-468X60-BANNER
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI
22314 STARA PAZOVA-KRNJEŠEVCI, SRB
III INDUSTRIJSKA ZONA B.B.

022 811 580
063 469 203
022 811 590

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI

ACO Grupa u okviru koje posluje i ACO Srbija i Crna Gora, jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata.

Klimatske promene i ekstremni vremenski uslovi zahtevaju odgovor u vidu kompleksnih i sofisticiranih sistema za površinsko odvodnjavanje. Svaki ACO proizvod u okviru ACO sistema ima sigurnosnu ulogu u kontroli vode dok ona prolazi kroz različite faze kako bi se postarali da je možemo ekonomski efikasno i u skladu sa ekološkim standardima, ponovo koristiti.

Svojim integrisanim pristupom i inovativnim rešenjima, ACO se zalaže za profesionalno odvodnjavanje, ekonomično prečišćavanje, kontrolisano ispuštanje i ponovnu upotrebu vode.

ACO Grupa

  • Kompanija je osnovana 1946. godine u Nemačkoj.
  • Zapošljava 4,800 ljudi u više od 40 zemalja (Evropa, Amerika, Azija, Australija, Afrika).
  • 30 proizvodnih pogona u 15 zemalja.
  • ACO Srbija i Crna Gora posluje od 2003. godine.

ACO iskustvo - Faktor u kome se ogleda snaga ACO kompanije je komunikacija u okviru koje se neguje povezivanje kreativnosti, znanja i iskustva na globalnom nivou. Ta iskustva deli sa partnerima sa kojima učestvuje u realizaciji najrazličitijih građevinskih projekata kao što su aerodromi, luke i pristaništa, logistički i distributivni centri, šoping centri, hoteli, poslovni i privatni objekti, u kojima ACO proizvodi čine neizostavni deo i doprinose funkcionalnoj i estetskoj dimenziji objekta.

ACO i umetnost - Kreativni učinak je bolji u kreativnom okruženju. Zbog toga je umetnost čvrsta korporativna kultura u ACO-u. Jedno od najvećih godišnjih dešavanja u umetnosti je NordArt. Hans-Julius Ahlman, upravnik ACO Grupe, pokrenuo je događaj 1999. godine. Danas je NordArt najveća izložba savremene umetnosti u Severnoj Evropi.

ACO i održivost - ACO proizvodni sistemi značajno doprinose zaštiti životne sredine, stvaraju i održavaju infrastrukture i sigurnost u industriji, trgovini, transportu i mnogim drugim područjima.

ACO investira u razvoj sistema za odvodnjavanje koji može da upravlja i odvede velike količine vode.

ACO. creating the future of drainage

KATEGORIJE