IZOLACIJA-468X60-BANNER
SOHO WINTECH RS
SOHO WINTECH RS
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
BATAJNIČKI DRUM 263

011 4140 738
060 3316 445
011 4140 943

SOHO WINTECH RS

Soho Wintech RS je kompanija koja se bavi uvozom PVC i alu stolarije i kompletnom opremom za proizvodnju PVC i aluminijumske stolarije. Pored osnovnog programa, uvozi i sobna vrata, deking, LVT podove. Sedište firme, kao i magacin, nalaze se na adresi Batajnički drum 263, Zemun, Beograd.

Soho Wintech je predstavništvo za PVC i alu profile renomirane turske firme Wintech iz Antalije. Wintech kompanija je deo ADO Holding Grupe koja se bavi proizvodnjom PVC i aluminijumskih profila, podnih obloga, sobnih vrata, okova za stolariju, dekinga i drugih proizvoda i izvozi u mnoge zemlje sveta. Wintech važi za vodeću fabriku za proizvodnju PVC profila.

Kompanija Wintech posluje preko 50 godina i izvozi svoje proizvode u 65 zemalja sveta; od 2008. godine je zastupljena na teritoriji Bosne i Hercegovine, a od početka 2017. godine i u Srbiji.

Osnovni cilj Wintecha je da svojim kvalitetom, asortimanom i povoljnim cena, zadovolji najrazličitije potrebe svojih kupaca. Proizvodi kompanije su sertifikovani, čime se garantuje njihov visoki kvalitet.

ADO Holding, u okviru kojeg posluje Wintech, poseduje svoje fabrike širom sveta: Rusija-Moskva, Ukrajina-Kijev, Nemačka-Hanover, Azerbejdžan-Baku, Indija-Hajderabad, Tunis-Siliani, a magacine u Španiji-Barselona, Francuskoj-Lion, Poljskoj-Lodž, Rumuniji-Bukurešt, Iranu-Teheran, Kazahstanu-Almati, Bosni-Sarajevo, Srbiji-Beograd.