PRIJAVA-468X60-BANNER
TERASTEEL
TERASTEEL
16000 LESKOVAC, SRB
SIME POGAČAREVIĆA 5

016 260 491
060 0885 289
016 260 491
MIRJANA RISTIĆ

TERASTEEL

TeraSteel je vodeći proizvođač na tržištu sendvič panela i pocinkovanih hladno valjanih profila u Rumuniji i Srbiji i jedan od vodećih izvoznika na tržištu EEC (Centralne i Istočne Evrope), a proizvodi kompanije prisutni su u 25 evropskih zemalja. Sa više od 25 godina iskustva u industriji čelika i tržištu građevinskih materijala, TeraSteel posluje u 3 proizvodne jedinice locirane u Rumuniji (Saratel i Bistrita) i Srbiji (u Leskovcu) - koja je prva proizvodna jedinica sa potpuno privatnim rumunskim kapitalom, inaugurisana u inostranstvu posle 1990.

TeraSteel projektuje, proizvodi, isporučuje i montira sve glavne i sekundarne komponente metalnih objekata – omotač zgrade, čvrstoću konstrukcije, krovove i fasade od sendvič panela, opšivnu i zaptivnu galanteriju, metalne elemente i PVC stolariju, industrijske kapije, sisteme za kišnicu.

Izgradnja za budućnost je izazov za stvaranje boljeg, bezbednijeg i održivijeg sveta, korišćenjem pametnih rešenja za životnu sredinu u kojoj živimo svakog dana. Zbog toga je misija TeraSteel-a da razvije kompletna, funkcionalna i održiva rešenja u industriji građevinskih materijala. Čvrsto verujemo da će kontinuirani razvoj proizvoda, odlučnost da budemo najbolji, digitalizacija procesa i preseljenje naših timova dodati vrednost svakom projektu, stvoriti efikasnije i održivije zgrade.

KATEGORIJE