IN-SY GROUP
IN-SY GROUP
11210 BEOGRAD, SRB
PANČEVAČKI PUT 93 A

011 2772 333
011 2772 555
066 423 423

IN-SY GROUP

Firma se još od samog starta, 2003. godine bavi ogradnim sistemima. U početku je to bila porodična firma, osnovana sa namerom da objedini ponudu tehničkih sistema obezbeđenja objekata i otvorenih prostora.

Već 2005. godine tržišni trendovi su zahtevali prioritet ogradnih sistema kao primarne delatnosti a zatim proširenja na sisteme kontrole pristupa, automatizacije, rampi, barijera kao i parking sistema.

Sa proširenjem prodajne i uslužne ponude IN-SY GROUP-a nadograđena je i prateća struktura firme u oblasti logistike, servisa i održavanja sistema a sve u cilju bržeg i boljeg ostvarenja saradnje sa svojim komitentima. Opredelila se da u svim segmentima ponude prati aktuelne svetske trendove i standarde te da ih što brže implementira na tržište Srbije i Crne Gore. U tom cilju je u proteklih godina vrlo uspešno rađeno na prezentovanju proizvoda na sajmovima građevine „SEEBBE“ u Beogradu kao i na interno organizovanim prezentacijama kako kod kupaca tako i u prostoru show room-a IN-SY GROUP-a.

Intezivna saradnja sa arhitektama, projektnim biroima, proizvodnim i uslužnim firmama u svim tehničkim i prodajnim segmentima dovodi do konstantnog rasta IN-SY GROUP-a. Vizija je da u narednim godinama zajednički sa svojim partnerima radi na unapređenju ponude roba i usluga.
IN-SY GROUP D.O.O. je firma koja je posvećena  prodaji, ugradnji, servisiranju i projektovanju. U ponudi su: sistemi ograda, kapije, kontrola pristupa, automatika za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampe, potapajući stubovi i barijere.

Osnovni proizvodi ogradnih sistema su svi tipovi ograda, kapija kao i prateći elementi (stubovi, poklopci, fiksatori i sl...)

  • Panelne ograde (2D I 3D panelene ograde);
  • Elektrovarene ograde u rolnama;
  • Pletene žičane mreže i proizvodi od žice (univerzal pletivo, žilet žica, bodljikava žica...);
  • Ograde za visoku bezbednost;
  • Ograde za sportske terene;
  • Aluminijumske ograde;
  • Mobilne ograde (standard mobilna ograda, zatvorena mobilna ograda, pešačke barijere...);
  • Gabioni;
  • Neprovidne ograde.

Proizvodi koji su u ponudi primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, auto-putevi), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Svi proizvodi zadovoljavaju najviše evropske tehnološke standarde.

Dugogodišnje iskustvo i znanje u kombinaciji sa širokom paletom proizvoda omogućava IN-SY GROUP da uspešno odgovori na sve zahteve i želje kupaca.