SRB CONSTRUCTION TECHNOLOGIES
SRB CONSTRUCTION TECHNOLOGIES
21235 TEMERIN, SRB
UČITELJSKA 6/2

021 3840 840
062 792 732
063 8170 750
021 3840 840
SVETISLAV SLADOJEVIĆ
NIKOLA MILINOVIĆ

SRB CONSTRUCTION TECHNOLOGIES

Kompanija SRB-CT doo je osnovana 07.02.2011. god. kao kompanija sa mešovitim kapitalom (australijsko-srpskim) sa ciljem da bude snabdevač domaće građevinske industrije inovativnim tehnologijama, materijalima, alatima i priborom.

Direktan je uvoznik većine svojih proizvoda ali takođe sarađuje i sa domaćim proizvođačima. Konstantno širi lepezu svojih proizvoda trudeći se da izađe u susret sve većim zahtevima građevinskih kompanija koje žele da uvedu nove tehnologije i da primene nove materijale u svojim građevinskom projektima.

SRB-CT je uvoznik i generalni zastupnik za Evropu, Balkan i zemlje bivše SFRJ sledećih kompanija PLASTYPIEMONTE srl, Italija, SRB SYSTEM Pty Ltd, ZIPBOLD Pty Ltd, PARCHEM Pty Ltd, Australija. Takođe ima poslovnu saradnju sa mnogim dr. inostranim kompanijama iz oblasti građevinarstva.

Za program distancera i pribora za beton zastupnik je kompanije Plastypiemonte iz Italije, a sarađuje i sa mnogim kompanijama iz Italije, Nemačke, Češke, Poljske, Hrvatske. Svi proizvodi su sertifikovani i vrlo visokog kvaliteta.

- Distanceri-odstojnici (plastični, betonski i metalni) za fiksiranje položaja armature prilikom armiranja betonskih elemenata, ploča, stubova, greda na gradilištu.

Zastupa kompaniju SRB Systems iz Australije za inovativni sistem magnetong šalovanja gotovih betonskih elemenata koji je jedinstven u svetu.

- Oplate za šalovanje betonskih elemenata - gotovih montažnih elemenata u fabrikama za prefabrikaciju  i betonskih površina (ploča, stubova, greda i betonskih platna)  na gradilištu.

Predstavlja kompaniju Parchem iz Australije i niihove alate i materijale za dekorativne betonske površine - spoljne i unutrašnje.

- Materijali za dekorativni beton Stencil - novi inovativni proizvod za dekoraciju betonskih površina, veoma lep, kvalitetan i dugovečan bez dodatnog održavanja. Postavlja se na sve betonske površine  (ulazi, garaže, baštenske staze, kolske staze, oko bazena, na terase u dnevne boravke) itd. Može da se postavlja i na vertikalne zidne površine kao dekoracija zidova. Postoji mnogo dezena i boja.

- Materijali za industrijske podove - kvalitetni materijali australijskih, italijanskih i čeških kompanija na cementnoj i epoxi bazi (smole).
Od svog starta zastupa kompaniju Zipbolt iz Australije koja se bavi proizvodnjom inovativnih sistema okova za suvi spoj u industriji nameštaja. Njihovi proizvodi se prodaju širom sveta, veoma su kvalitetni i jedinstveni po izgledu i funkciji.  

- Okov za nameštaj - suvi spoj sa ekscentrom - inovativni dizajn koji omogućava sklapanje i rasklapanje svih delova nameštaja, veoma jak spoj, omogućava spajanje ploča pod svim uglovima,spajanje rukohvata, učvršćivanje stepenica, kuhinjskih elemenata itd.

Dugoročni cilj je da u Srbiju donese i uvede još inovativnih tehnoloigija i materijala i da postane lider na našem tržištu.

Moto: Za uspeh u poslovanju, poverenje i zadovoljstvo moraju biti obostrani- samo zadovoljan kupac može biti naš kupac.

Kakav god da zahtev ima naš kupac, mi ćemo se uvek potruditi da mu to obezbedimo po najpovoljnijim uslovima na tržištu jer naš je cilj da budemo jedinstveni, prepoznatljivi lider na tržištu u oblasti naše delatnosti.


Više o kompaniji SRB-CT d.o.o. možete pogledati na www.distanceri.com ili www.srb-ct.com

KATEGORIJE