BAU2023-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Uskoro novi proizvodi u SRB-CT

16.04.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija SRB CONSTRUCTION TECHNOLOGIES će uskoro ponuditi našem tržištu nove proizvode za koje misli da će veoma brzo biti usvojeni od naših građevinskih kompanija.

-  Aluminijumski plafoni i ukrasne fasade

Ovi programi su pre svega namenjeni poslovnim objektima kao što su marketi, izložbeni saloni, upravne zgrade, radnje itd. Proizvodi su italijanskog proizvođača, veoma su kvalitetni sa dizajnom koji je namenjen radi postizanja lepšeg izgleda objekata na kojima se ugrađuju. Na ovaj način možete sa relativno malim ulaganjem pro menuti totalni unutrašnji i spoljašnji outfit vaših poslovnih prostorija za veoma kratko vreme bez uticaja na poslovanje.

- PVC oplatni sistemi za šalovanje

Kod ovog italijanskog plastičnog oplatnog sistema inovativnog dizajna za šalovanje na samom gradilištu. Veoma lagane, čvrste, postojane, lake za rad i rukovanje, veoma bezbedne po radnike. Sa njima možete vrlo lako da šalujete betonske stubove, betonske grede, betonske zidove, betonske ploče. Vrlo brzo se postavljaju i još brže demontiraju. Veoma dobar proizvod koji je dosta izdržljiv i može u proseku da se koristi preko 100 puta. Ovo direktno utiče da njegova višlja cena u startu u stvari dugoročno bude mnogo povoljnija od drvenih žutih oplatnih sistema koji se sada najviše primenjuju ali mogu da se koriste samo desetak puta. Ako se računa vreme potrebno za izradu šalunga koje je mnogo kraće jasno je da se na manjem broju radnih sati dobija velika ušteda za izvođača radova koja je još samo jedan bonus.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;