IZOLACIJA-468X60-BANNER
POTENS-PERFORACIJA
POTENS-PERFORACIJA
31210 POŽEGA, SRB
BAKIONIČKA 14

031 3816 457, CENTRALA
031 825 017
031 811 852, DIREKTOR
031 825 417
031 811 260
RADOLJUB MARKIĆEVIĆ, direktor

POTENS-PERFORACIJA

Preduzeće Potens Perforacija d.o.o. je osnovano 1948 godine i nalazi se u privatnom vlasništvu. Preduzeće posluje u sektoru metalsko-prerađivačke industrije. U okviru relativno široke delatnosti, bavi se perforacijom, odnosno proizvodnjom perforiranih sita od limova svih vrsta i dimenzija, koja se upotrebljavaju za sve vrste separacije i flotacije, rudnike, termoelektrane, šećerane i drugu procesnu opremu.

Osim toga, bavi se i izradom istegnutog metala različitih oblika i od raznih materijala (čelika i aluminijuma), a koji se koristi za izradu sita, filtera, filter cevi, korpi, zaštitnika svih vrsta i oblika, ograda, gazišta itd.

U okviru delatnosti zastupljena je i izrada alata za obradu metala, zatim izrada metalne ambalaže, korpi, raznih metalnih konstrukcija, rešetkastih gazišta, podesta za stepeništa, montažnih metalnih stalaža, regalnih skladišta i dr.

Takođe proizvode i rezervne delove za remont termoelektrana (udarne ploče, panciri, pokrivni limovi, čelične konstrukcije, mlin čekićara, kanal aerosmeše), kao i proizvodnjom nosećih konstrukcija za železničku kontaktnu mrežu.

Proizvodnja ovih raznovrsnih metalnih proizvoda obavlja se uglavnom po porudžbinama, za unapred poznatog kupca. Velika mogućnost proširenja proizvodnog programa i organizacija proizvodnje pojedinačnog tipa omogućavaju veliku fleksibilnost proizvodnje u odnosu na zahteve kupaca.