INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Počela sanacija objekta Centra za socijalno preduzetništvo u Beogradu

16.08.2013. | E-kapija

Sanacija i adaptacija poslovnog prostora na Trgu Nikole Pašića 8 u Beogradu za potrebe Centra za socijalno preduzetništvo počela je u četvrtak (15. avgust 2013. godine). Kada bude završena, u narednih nekoliko meseci, planirano je da ovaj veoma važan centar dobije kvalitetan i savremeni prostor od 330 m2 namenjen posredovanju u zapošljavanju socijalno ugroženih Beograđana.

Kako je rekao Aco Petrović, član Gradskog veća, centar neće imati samo kancelarijski prostor već i edukativni deo, gde će građani moći da dobiju zvanične sertifikate da su obučeni za određenu vrstu posla, ali i galerije za prezentaciju i prodaju proizvoda.

Centar će se sastojati iz tri dela – ulaznog, u čijem sklopu su prijemni hol sa kancelarijom, sala za sastanke i mokrim čvorom za zaposlene, zatim edukativnog dela sa tri učionice, kafe-kantinom i mokrim čvorom za korisnike, a treći deo je prostor galerije sa delovima za prezentaciju i prodaju proizvoda. Projektom je predviđeno i da deo dvorišta bude namenjen za odmor na otvorenom za korisnike centra, uz dva parking mesta za invalide.

Projekat adaptacije i sanacije objekta izradio je Saobraćajni institut CIP, a radovi su povereni građevinskom preduzeću "Modulor" d.o.o. Beograd.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;