INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

"Autodesk" predavanje na temu "Integrisano projektovanje u funkciji energetske efikasnosti objekata"

25.07.2013. | E-kapija

Predstavnici "Autodesk" prodajnog tima kompanije "OSA Računarski inženjering" održali drugo po redu predavanje u Inženjerskoj komori Srbije. Tema je ovog puta bila "Integrisano projektovanje u funkciji energetske efikasnosti objekta".

Miloš Stojić, dipl.inž.arh, menadžer prodaje za "Autodesk" proizvode, predstavio je prisutnim članovima komore BIM koncept i na koji način je korišćenem ovog koncepta i "Autodesk" programa "Revit" moguće planirati i kontrolisati energetsku efikasnost objekta.

Govoreći o programu "Revit", on je predstavio moćne opcije ovog programa i pokazao konkretne primere projekata u okviru kojih je uz pomoć ovog programa bilo moguće postići zavidne rezultate na polju energetske efikasnosti objekata. Osim programa "Revit", predstavljeni su i dodatni moduli koji omogućavaju napredne funkcije prilikom projektovanja i analize.

Predavanje je završeno diskusijom na temu prezentovanog softvera i pitanjima u vezi sa popustima za kupovinu "Autodesk" softvera. Vaučeri koji omogućavaju pomenute popuste su podeljeni prisutnim članovima komore.

Prema dogovoru između kompanije "OSA Računarski inženjering" i Inženjerske komore Srbije, OSA će članovima komore držati predavanja o "Autodesk" proizvodima i njihovoj funkcionalnosti. Pored navedenog, predavanja i prezentacije će za temu imati i druge proizvode kompanije OSA koji su od koristi za članove komore a tiču se skeniranja, štampe i kovertiranja brendova "Oce", "Canon" i "Kern", kao i softvera za upravljanje dokumentima "UniDocs".

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

hiCAD
hiCAD
NOVI SAD
www.hicad.biz

ATM
ATM
SUBOTICA

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;