INFONET-468X60-BANNER

"Autodesk" predavanje na temu "Integrisano projektovanje u funkciji energetske efikasnosti objekata"

25.07.2013. | E-kapija

Predstavnici "Autodesk" prodajnog tima kompanije "OSA Računarski inženjering" održali drugo po redu predavanje u Inženjerskoj komori Srbije. Tema je ovog puta bila "Integrisano projektovanje u funkciji energetske efikasnosti objekta".

Miloš Stojić, dipl.inž.arh, menadžer prodaje za "Autodesk" proizvode, predstavio je prisutnim članovima komore BIM koncept i na koji način je korišćenem ovog koncepta i "Autodesk" programa "Revit" moguće planirati i kontrolisati energetsku efikasnost objekta.

Govoreći o programu "Revit", on je predstavio moćne opcije ovog programa i pokazao konkretne primere projekata u okviru kojih je uz pomoć ovog programa bilo moguće postići zavidne rezultate na polju energetske efikasnosti objekata. Osim programa "Revit", predstavljeni su i dodatni moduli koji omogućavaju napredne funkcije prilikom projektovanja i analize.

Predavanje je završeno diskusijom na temu prezentovanog softvera i pitanjima u vezi sa popustima za kupovinu "Autodesk" softvera. Vaučeri koji omogućavaju pomenute popuste su podeljeni prisutnim članovima komore.

Prema dogovoru između kompanije "OSA Računarski inženjering" i Inženjerske komore Srbije, OSA će članovima komore držati predavanja o "Autodesk" proizvodima i njihovoj funkcionalnosti. Pored navedenog, predavanja i prezentacije će za temu imati i druge proizvode kompanije OSA koji su od koristi za članove komore a tiču se skeniranja, štampe i kovertiranja brendova "Oce", "Canon" i "Kern", kao i softvera za upravljanje dokumentima "UniDocs".

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;