INFONET-468X60-BANNER

Predstavljene nove verzije programskih paketa "Autodesk 2014"

21.06.2013. | E-kapija

"Autodesk" je lansirao nove verzije svojih programskih paketa i pojedinačnih programa – "Autodesk 2014". Nove "Autodesk" verzije "Design" i "Creation" paketa nude pristup "Autodesk 2014" portfoliju softvera u desktop i cloud varijantama i omogućavaju profesionalcima na polju izgradnje, kreiranja proizvoda, fabričkih pogona i linija, projektovanja, građevine i infrastrukture, da na bolji način prikažu svoju inovativnost.

Fleksibilan i ekonomičan pristup softveru, koji omogućavaju "Autodesk" paketi, znači da dizajneri i inženjeri imaju na raspolaganju široku paletu alata – mogu izabrati najbolji alat za posao, kako bi bolje odgovorili na promenljive poslovne potrebe i izazove. Postojeći korisnici programskih paketa sa aktivnom pretplatom će imati pristup odabranim "Autodesk 360" cloud servisima.

Ovi servisi inženjerima i dizajnerima obezbeđuju dodatne alate, kako bi istražili više alternativa za projektovanje, efikasnije sarađivali i dobili veću mobilnost. Korisinici pretplate sada će takođe moći da dokupe dodatni kapacitet na cloud-u.

- Sa portfolijom "Autodesk 2014" proizvoda, male i velike organizacije u različitim industrijama će jednostavno moći da inoviraju više – rekao je Andrew Anagnost, viši zamenik predsednika Industrijske strategije i marketinga u "Autodesku".

Familija "Autodesk 2014 Design" paketa uključuje:

  • "Autodesk AutoCAD Design Suite"
  • "Autodesk Building Design Suite"
  • "Autodesk Factory Design Suite"
  • "Autodesk Infrastructure Design Suite"
  • "Autodesk Plant Design Suite"
  • "Autodesk Product Design Suite"
 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;