INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

„Schneider Electric“ predstavio „Galaxy 300i UPS“ sistem

05.06.2013. | E-kapija

Kompanija "Schneider Electric", svetski stručnjak u upravljanju energijom najavila je lansiranje "Galaxy 300I MGE UPS" sistema.

"Galaxy 300I" sistem pruža pojednostavljeno i pouzdano rešenje za zaštitu malih i srednjih preduzeća, poslovnih zgrada i tehničkih uređaja. Ovaj sistem pruža pouzdanu zaštitu napajanja, robusno i jednostavno rešenje za instalaciju sistema, a sve to sa najboljim odnosom cene i performanse.

"Galaxy 300I" je trofazni UPS proizvod koji je u potpunosti u saglasnosti sa RoHS (Restriction of the use of Hazardous Substances – Ograničenja u upotrebi opasnih supstanci) standardom. Efikasnost uređaja iznosi i do 90,5% sa izlaznog transformatora, što je više od ostalih UPS sistema sa sličnim karakteristikama. Ova efikasnost pruža niže operativne troškove, kao i niže troškove hlađenja na srednji ili duži period korišćenja.

UPS sistem koristi On-line double conversion pružajući time uredno i pouzdano napajanje. "Galaxy 300I" nudi integrisani transformator, internu mehaničku zaobilaznicu koja pruža više nivoe dostupne energije. Ove osobine, u kombinaciji sa kompaktnim dizajnom i jednostavnom instalacijom ispunjavaju sve ključne zahteve kupaca za trofaznim UPS uređajima sa 10-40kVA rasponima snage.

- Povratne informacije od naših partnera i ključnih kupaca pokazuju da su snaga, pouzdanost, mogućnost upravljanja i praktičnost ključna pitanja na koja UPS sistemi trebaju da odgovore kod korisnika sa niskim i srednjim energetskim potrebama - objašnjava Vasilije Kodžopeljić, direktor sektora IT biznis.

- Novi "Galaxy 300I" sistem je dizajniran da dostavi UPS koji je jednostavan za instalaciju i rad, ali i pristupačan po ceni. Ovaj proizvod je idealno rešenje za krajnje korisnike koji kupuju trofazni UPS po prvi put - dodao je Kodžopeljić.

Korisnici su u mogućnosti da prate i upravljaju energetskim zahtevima lokalno i daljinski putem jednostavnog web/SNMP interfejsa i jednostavnog displeja koji podržava 18 jezika.

Za adekvatnu raspodelu snage, sistem je dostupan i u konfiguracijama 3PH-3PH i 3PH-1PH. Servisiranje Galaxy 300I je uveliko olakšano zahvaljujući pristupu unutrašnjosti preko prednjeg panela što doprinosi jednostavnosti održavanja u skučenim prostorima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;