PRIJAVA-468X60-BANNER

Država traži suinvestitora za hotelsko-apartmanski kompleks na Staroj planini

24.05.2013. | E-kapija

Ministarstvo finansija i privrede i JP "Stara planina" iz Knjaževca objavili su danas (24.5.2013.) javni poziv za izbor sunvestitora za zajedničku izgradnju hotelsko-apartmanskog naselja i više porodičnih apartmana u okviru turističkog kompleksa "Jabučko ravnište" na Staroj planini.

Tender se sprovodi u skladu sa izmenama Plana detaljne regulacije prve faze turističkog odmarališta, a ponuđači mogu dostaviti ponudu za jednu ili više lokacija.

Ponuđač treba da bude domaća firma, čiji je osnivač domaće ili strano pravno ili fizičko lice, i treba da ponudi najmanje 15% neto izgrađene površine smeštajnih kapaciteta, koji će biti u vlasništvu Republike Srbije.

Naknada za tendersku dokumentaciju iznosi 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, a zainteresovani detaljne podatke o tenderu mogu dobiti na srpskom i engleskom jeziku, nakon potpisivanja Ugovora o čuvanju poverljivih podataka u uplate naknade za dokumentaciju.

Odmaralište "Stara planina" je grinfild projekat razvoja prve planski kontrolisane celogodišnje destinacije na Balkanu, koju su međunarodni stručnjaci u Vlada Srbije svrstali u turistički projekat od prioritetnog zanačaja.

Rok za dostavljanje ponuda je 28. jun.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;