IZOLACIJA-468X60-BANNER

Velimir Ilić otvara sajam "BelRE" 25. aprila na Beogradskom sajmu

25.04.2013. | E-kapija

Osmi "BelRE" sajam i konferencija o investicijama i nekretninama svečano će otvoriti ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić 25. aprila u 10h u hali 5 Beogradskog sajma.

Na sajmu će biti predstavljeno oko 50 izlagača među kojima su SIEPA, gradovi Niš, Pančevo i Zrenjanin, opština Pećinci, "Zepter RE", kompanija sa najvećim portofoliom nepokretnosti u Srbiji i među najvećim u regionu, graditelji i investitori "Napred", "Neimar V", konsultanti austrijska ERA, engleski "Brian Lack & Co", američki "Century 21", grčki "Danos", slovenački investitor u maloprodajne lance "Tuš".

Takođe, biće predstvljeni novi projekti stanogradnje – "Dunavske terase" (poslovno-stambeni kompleks 350 stanova), "Trio" (kompleks 160 stanova), Blok 34 (kompleks 109 stanova pored Studentskog grada na Novom Beogradu).

Na BelRE-u će se okupiti svi učesnici investicionog tržišta da u međusobnim kontaktima započnu projekte i ugovore nove poslove.

I ove godine BelRE sajam će pratiti sadržajan konferencijski program koji će u dijalogu investitora, institucija i privatnih kompanija ponuditi konstruktivna rešenja za brži i efikasniji razvoj ekonomije i privrede. Konferencija je podeljena u 8 panela, a pored predstavljanja aktuelnih investicionih projekata, najatraktivnije teme su: Kako da privučemo strane investicije? Da li su pravna regulativa ili nedostatak finansiranja kočnica za razvoj investicionog tržišta? Šta je potrebno uraditi da bi se uredilo tržište? Da li će lizing nekretnina doneti neku značajnu promenu? Da li će cene zemljišta i nepokretnosti nastaviti da padaju ili će početi da rastu?

Među govornicima na konferenciji su: ministar građevinarstva Velimir Ilić, direktor Republičkog geodetskog zavoda Zoran Krejović, direktor razvoja "Hilton" hotela Adela Cristea, direktor "Brian Lack" Neil Sloam, direktor "Zepter"-a Siniša Krajčinović, direktor "Napred"-a Vitomir Perić.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


IZOLACIJA-300X250-BANNER
BAUDER-300X250-BANNER
BINA-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...
U Opštem delu Plana detaljne regulacije pro...