IZOLACIJA-468X60-BANNER

Velimir Ilić otvara sajam "BelRE" 25. aprila na Beogradskom sajmu

25.04.2013. | E-kapija

Osmi "BelRE" sajam i konferencija o investicijama i nekretninama svečano će otvoriti ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić 25. aprila u 10h u hali 5 Beogradskog sajma.

Na sajmu će biti predstavljeno oko 50 izlagača među kojima su SIEPA, gradovi Niš, Pančevo i Zrenjanin, opština Pećinci, "Zepter RE", kompanija sa najvećim portofoliom nepokretnosti u Srbiji i među najvećim u regionu, graditelji i investitori "Napred", "Neimar V", konsultanti austrijska ERA, engleski "Brian Lack & Co", američki "Century 21", grčki "Danos", slovenački investitor u maloprodajne lance "Tuš".

Takođe, biće predstvljeni novi projekti stanogradnje – "Dunavske terase" (poslovno-stambeni kompleks 350 stanova), "Trio" (kompleks 160 stanova), Blok 34 (kompleks 109 stanova pored Studentskog grada na Novom Beogradu).

Na BelRE-u će se okupiti svi učesnici investicionog tržišta da u međusobnim kontaktima započnu projekte i ugovore nove poslove.

I ove godine BelRE sajam će pratiti sadržajan konferencijski program koji će u dijalogu investitora, institucija i privatnih kompanija ponuditi konstruktivna rešenja za brži i efikasniji razvoj ekonomije i privrede. Konferencija je podeljena u 8 panela, a pored predstavljanja aktuelnih investicionih projekata, najatraktivnije teme su: Kako da privučemo strane investicije? Da li su pravna regulativa ili nedostatak finansiranja kočnica za razvoj investicionog tržišta? Šta je potrebno uraditi da bi se uredilo tržište? Da li će lizing nekretnina doneti neku značajnu promenu? Da li će cene zemljišta i nepokretnosti nastaviti da padaju ili će početi da rastu?

Među govornicima na konferenciji su: ministar građevinarstva Velimir Ilić, direktor Republičkog geodetskog zavoda Zoran Krejović, direktor razvoja "Hilton" hotela Adela Cristea, direktor "Brian Lack" Neil Sloam, direktor "Zepter"-a Siniša Krajčinović, direktor "Napred"-a Vitomir Perić.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;