INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Uređenje igrališta u Bloku 1 na Bežanijskoj kosi

28.06.2012. | E-kapija

Prva faza izgradnje dečjeg igrališta u Bloku 1 na Bežanijskoj kosi je pri kraju, nakon čega će početi izgradnja košarkaškog terena i teretane na otvorenom, najavljeno je iz "Zelenila – Beograd".

Dečje igralište biće površine 304 kvadratna metra i u potpunosti će biti pokriveno specijalnom gumom za bezbedno korišćenje rekvizita. Biće postavljena dva tobogana, dve lučne penjalice, jedna ljuljaška sa dva sedišta, tri klackalice, dve dvostruke kvadratne penjalice sa duplom ljuljaškom i dve vrteške. Svi rekviziti proizvedeni su u radionici ovog komunalnog preduzeća.

Ukupna površina staza, od kojih jedna ide sredinom i deli igralište na dva dela, jeste oko 700 kvadratnih metara, a biće urađene od betonskih ploča u crvenoj i sivoj boji. Duž staza će se ugraditi baštenski ivičnjaci. Devetnaest betonskih klupa koristiće onima koji žele da se odmore, uživaju ili su u pratnji dece.

Na jesen je predviđena sadnja četinara, lišćara, kao i formiranje travnjaka.

Kada radovi budu završeni, ceo ovaj prostor izgledaće drugačije i lepše. Izgradnjom planiranih sadržaja stanari susednih zgrada, između ulica Nedeljka Gvozdenovića, Magelanove i Ivana Ribara, moći će kvalitetnije i zdravije da provode slobodno vreme.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;