Međunarodni sajam građevine od 24. do 28. aprila 2012. u Beogradu

17.04.2012. | Blic

Sajam građevinarstva biće održan na Beogradskom sajmu od 24. do 28. aprila, a na njemu će svoju ponudu predstaviti više od 800 izlagača iz 26 zemalja. Ova manifestacija, koja se po 38. put održava na Beogradskom sajmu, biće smeštena u sedam sajamskih hala kao i na otvorenom prostoru, pod sloganom "U toku". Po prvi put će učestvovati izlagači iz Libana i Pakistana.

Na sajmu će biti zastupljene sve oblasti iz građevine od najsavremenijih materijala, preko inovacija u projektovanju do najaktuelnijih sistema gradnje, adaptacije, opremanja enterijera i eksterijera, oprema za bazene, kao i brojni noviteti.

Nacionalne izložbe, na kojima će se predstaviti Italija, Rumunija, Turska, Hrvatska, Mađarska i Tajvan biće smeštene u Halu 4.

Tokom sajma izlagačima će biti dodeljene nagrade "Nova vizura" i "Posebno priznanje".

Beogradski sajam se uoči Sajma građevinarstva uključio i u akciju "Da svi pomognemo", tako da je sa Fondacijom "Ana i Vlade Divac" potpisao protokol o saradnji, koji predviđa da se u okviru ove akcije prikupe sredstva za izgradnju stanova za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima za izbegla i raseljena lica iz kolektivnih centara.

Fondacija će na Međunarodnom sajmu građevinarstva imati svoj punkt, na kome će prikupljati donacije i od izlagača i od posetilaca.

Pošto se radi o specijalizovanoj manifestaciji, na kojoj svi eksponati predstavljaju građevinski materijal i opremu, očekuje se da će značajan deo donacija predstavljati upravo građevinski materijal.

Sajam će biti otvoren u utorak 24. aprila u 10 časova, otvoriće ga ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić.

Radno vreme je od 10 do 19 časova, osim u subotu kad će trajati do 17 časova. Ulaznica za sajam košta 500, grupna 350, parking je 200 dinara na sat.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...