Međunarodni sajam građevine od 24. do 28. aprila 2012. u Beogradu

17.04.2012. | Blic

Sajam građevinarstva biće održan na Beogradskom sajmu od 24. do 28. aprila, a na njemu će svoju ponudu predstaviti više od 800 izlagača iz 26 zemalja. Ova manifestacija, koja se po 38. put održava na Beogradskom sajmu, biće smeštena u sedam sajamskih hala kao i na otvorenom prostoru, pod sloganom "U toku". Po prvi put će učestvovati izlagači iz Libana i Pakistana.

Na sajmu će biti zastupljene sve oblasti iz građevine od najsavremenijih materijala, preko inovacija u projektovanju do najaktuelnijih sistema gradnje, adaptacije, opremanja enterijera i eksterijera, oprema za bazene, kao i brojni noviteti.

Nacionalne izložbe, na kojima će se predstaviti Italija, Rumunija, Turska, Hrvatska, Mađarska i Tajvan biće smeštene u Halu 4.

Tokom sajma izlagačima će biti dodeljene nagrade "Nova vizura" i "Posebno priznanje".

Beogradski sajam se uoči Sajma građevinarstva uključio i u akciju "Da svi pomognemo", tako da je sa Fondacijom "Ana i Vlade Divac" potpisao protokol o saradnji, koji predviđa da se u okviru ove akcije prikupe sredstva za izgradnju stanova za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima za izbegla i raseljena lica iz kolektivnih centara.

Fondacija će na Međunarodnom sajmu građevinarstva imati svoj punkt, na kome će prikupljati donacije i od izlagača i od posetilaca.

Pošto se radi o specijalizovanoj manifestaciji, na kojoj svi eksponati predstavljaju građevinski materijal i opremu, očekuje se da će značajan deo donacija predstavljati upravo građevinski materijal.

Sajam će biti otvoren u utorak 24. aprila u 10 časova, otvoriće ga ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić.

Radno vreme je od 10 do 19 časova, osim u subotu kad će trajati do 17 časova. Ulaznica za sajam košta 500, grupna 350, parking je 200 dinara na sat.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milica Pozega 15.04.2021.
Zelim da me obavestite kad igde da se prija...
Marko 14.04.2021.
Kako se prijaviti za zamenu stolarije na ku...
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...