Otvoren Sajam građevinarstva u Kragujevcu

02.03.2012. | E-kapija

Šesti Sajam građevinarstva otvoren je juče na "Šumadija sajmu" u Kragujevcu, a trajaće do subote - 3. marta.

Slika - Sa prošlogodišnjeg sajma

Izložbeni kapaciteti su popunjeni, kažu u menadžmentu "Šumadija sajma", a u Inženjerskoj komori Srbije – regionalnoj kancelariji u Kragujevcu, partneru u organizaciji ovog događaja, najavili su dvodnevne stručne seminare i predavanja i istakli prvu prezentaciju novovosnovanog "Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja"

Sajam građevinarstva u Kragujevcu će ove godine okupiti oko 40 izlagača iz oblasti građevinske industrije koji će, pre svega stručnoj javnosti, predstaviti razne vrste savremenog građevinskog materijala, pogodnog za izvođenje u svim uslovima, građevinske firme i projektne biroe.

Kako je rekao Ivica Samailović, generalni direktor "Šumadija sajma", ove godine se veliki broj izlagača sam javio, interesujući se za uslove izlaganja i prezentacija na ovom sajmu, što govori u prilog činjenici da je Sajam građevinarstva u Kragujevcu etablirana manifestacija u stručnim krugovima, ali i da je sam region Šumadije interesantna građeviska zona, sa velikim brojem investitora u oblasti izgradnje, posebno stanogradnje.

Za sve zainteresovane ulaz na sajam je slobodan. Radno vreme je od 10 do 18 časova, a manifestacija se organizuje uz podršku kompanije "Tri O" iz Aranđelovca.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...
Zeks 13.04.2021.
Kako se prijaviti za promenu stolarije