Otvoren Sajam građevinarstva u Kragujevcu

02.03.2012. | E-kapija

Šesti Sajam građevinarstva otvoren je juče na "Šumadija sajmu" u Kragujevcu, a trajaće do subote - 3. marta.

Slika - Sa prošlogodišnjeg sajma

Izložbeni kapaciteti su popunjeni, kažu u menadžmentu "Šumadija sajma", a u Inženjerskoj komori Srbije – regionalnoj kancelariji u Kragujevcu, partneru u organizaciji ovog događaja, najavili su dvodnevne stručne seminare i predavanja i istakli prvu prezentaciju novovosnovanog "Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja"

Sajam građevinarstva u Kragujevcu će ove godine okupiti oko 40 izlagača iz oblasti građevinske industrije koji će, pre svega stručnoj javnosti, predstaviti razne vrste savremenog građevinskog materijala, pogodnog za izvođenje u svim uslovima, građevinske firme i projektne biroe.

Kako je rekao Ivica Samailović, generalni direktor "Šumadija sajma", ove godine se veliki broj izlagača sam javio, interesujući se za uslove izlaganja i prezentacija na ovom sajmu, što govori u prilog činjenici da je Sajam građevinarstva u Kragujevcu etablirana manifestacija u stručnim krugovima, ali i da je sam region Šumadije interesantna građeviska zona, sa velikim brojem investitora u oblasti izgradnje, posebno stanogradnje.

Za sve zainteresovane ulaz na sajam je slobodan. Radno vreme je od 10 do 18 časova, a manifestacija se organizuje uz podršku kompanije "Tri O" iz Aranđelovca.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Саша 30.06.2020.
Имам проблеме које сте описали. Две куће у...
Darko 22.06.2020.
Težište gužve će se preneti na raskrsnicu K...
Milan 16.06.2020.
Na zgradi u ulici Stanislava Sremčevića 1 u...
Bozo Ristanović 15.06.2020.
U periodu od pet godina nakon izgradnje hid...
Шумадинац 15.06.2020.
Нема разлога да се и јужни део пруге не изг...