Otvoren Sajam građevinarstva u Kragujevcu

02.03.2012. | E-kapija

Šesti Sajam građevinarstva otvoren je juče na "Šumadija sajmu" u Kragujevcu, a trajaće do subote - 3. marta.

Slika - Sa prošlogodišnjeg sajma

Izložbeni kapaciteti su popunjeni, kažu u menadžmentu "Šumadija sajma", a u Inženjerskoj komori Srbije – regionalnoj kancelariji u Kragujevcu, partneru u organizaciji ovog događaja, najavili su dvodnevne stručne seminare i predavanja i istakli prvu prezentaciju novovosnovanog "Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja"

Sajam građevinarstva u Kragujevcu će ove godine okupiti oko 40 izlagača iz oblasti građevinske industrije koji će, pre svega stručnoj javnosti, predstaviti razne vrste savremenog građevinskog materijala, pogodnog za izvođenje u svim uslovima, građevinske firme i projektne biroe.

Kako je rekao Ivica Samailović, generalni direktor "Šumadija sajma", ove godine se veliki broj izlagača sam javio, interesujući se za uslove izlaganja i prezentacija na ovom sajmu, što govori u prilog činjenici da je Sajam građevinarstva u Kragujevcu etablirana manifestacija u stručnim krugovima, ali i da je sam region Šumadije interesantna građeviska zona, sa velikim brojem investitora u oblasti izgradnje, posebno stanogradnje.

Za sve zainteresovane ulaz na sajam je slobodan. Radno vreme je od 10 do 18 časova, a manifestacija se organizuje uz podršku kompanije "Tri O" iz Aranđelovca.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...