Besplatni dan za studente na Konferenciji zelene gradnje

10.01.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Prvi regionalni Sajam i Konferencija zelene gradnje, koji se održavaju u beogradskom Belekspo centru od 23. do 25. februara, predstaviće vodeća svetska imena i trendove zelene gradnje u svetu. Pored domaćih stručnjaka iz oblasti zelene gradnje, kao predavači na Konferenciji nastupiće i eksperti iz SAD, Nemačke, Velike Britanije, Francuske, Italije, i drugih zemalja.

- Ovo je jedinstvena prilika u regionu da se na jednom mestu čuju predstavnici vodećih međunarodnih standarda i organizacija zelene gradnje, svetski poznati predavači, ali i naši profesionalci sa iskustvom na projektovanju, izvođenju, upravljanju i sertifikaciji zelenih zgrada - kaže Marija Golubović, predsednik Saveta zelene gradnje Srbije.

U Savetu kažu da je interesovanje zaista veliko što objašnjavaju time da događaj objedinjuje Sajam i Konferenciju, izlagače i predavače, domaća i strana iskustva, ali i izuzetno pristupačne cene uz besplatan treći dan konferencije za sve studente koji na vreme rezervišu svoje mesto.

- Glavni cilj ovog događaja jeste da pružimo kvalitetne informacije i obrazujemo profesionalce i tržište. Zelena gradnja predstavlja zdravije i kvalitetnije okruženje za sve, a domaćoj građevinskoj industriji pruža šansu za razvoj, nove poslove i radna mesta - zaključuje Golubović.

Kako bi predstavio svetski vrh zelene gradnje po što pristupačnijim cenama, Savet zelene gradnje Srbije pripremio je specijalan popust od 20 odsto za rane uplate, do 20. januara 2012.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...
Ivan 06.10.2021.
Sve je to ok. Ali da su bar vratili put u p...
ljuba 29.09.2021.
Hajde da danas analiziramo ocene izvodljivo...
Savic 27.09.2021.
Jedno od najlepiših i najpoželjnijih naselj...