INFONET-468X60-BANNER

Colliers savetnik na projektu "Bubanjski heroji" u Nišu

07.12.2011. | E-kapija

Kompanija Colliers International je saopštila da je postala ekskluzivni savetnik američke kompanije Clean Earth Capital koja na zemljištu nekadašnje kasarne Bubanjski heroji u Nišu planira da izgradi hotel, šoping mol, univerzitet i stambene objekte.

Direktor i suvlasnik Clean Earth Capital je Philip Bay. Bay ima više od 20 godina iskustva u oblasti nekretnina na području Balkana i osnivač je Colliers International Jugoistočna Evropa, najstarije i najveće međunarodne konsultantske kompanije za nekretnine u regionu koja je u punom vlasništvu Colliers International/First Service, američko-kanadske korporacije koja je javno kotirana na berzama NASDAQ u Americi i berzi u Torontu u Kanadi.

Tim koji radi na projektu Bubanjski heroji ima više od 90 godina kombinovanog iskustva na projektima izgradnje i mešovite namene u Evropi, Americi i Aziji. Investicioni partneri i institucije koji će biti predstavljeni u narednom periodu su svi svetske klase, mnogi sa sedištem u Americi koji će istinski pozicionirati Niš na mapi kao novo investiciono područje za razvoj industrije i kompanija iz oblasti elektronike, koji će moći da iskoriste stabilnu političku situaciju i povoljne uslove za razvoj, navedeno je u saopštenju kompanije Colliers International.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LHR
LHR
NOVI BEOGRAD
www.lhr.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

XELLA SRBIJA
XELLA SRBIJA
LAZAREVAC-VREOCI
www.xella.rs

PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;