IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

Colliers savetnik na projektu "Bubanjski heroji" u Nišu

07.12.2011. | E-kapija

Kompanija Colliers International je saopštila da je postala ekskluzivni savetnik američke kompanije Clean Earth Capital koja na zemljištu nekadašnje kasarne Bubanjski heroji u Nišu planira da izgradi hotel, šoping mol, univerzitet i stambene objekte.

Direktor i suvlasnik Clean Earth Capital je Philip Bay. Bay ima više od 20 godina iskustva u oblasti nekretnina na području Balkana i osnivač je Colliers International Jugoistočna Evropa, najstarije i najveće međunarodne konsultantske kompanije za nekretnine u regionu koja je u punom vlasništvu Colliers International/First Service, američko-kanadske korporacije koja je javno kotirana na berzama NASDAQ u Americi i berzi u Torontu u Kanadi.

Tim koji radi na projektu Bubanjski heroji ima više od 90 godina kombinovanog iskustva na projektima izgradnje i mešovite namene u Evropi, Americi i Aziji. Investicioni partneri i institucije koji će biti predstavljeni u narednom periodu su svi svetske klase, mnogi sa sedištem u Americi koji će istinski pozicionirati Niš na mapi kao novo investiciono područje za razvoj industrije i kompanija iz oblasti elektronike, koji će moći da iskoriste stabilnu političku situaciju i povoljne uslove za razvoj, navedeno je u saopštenju kompanije Colliers International.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;