Sajam JobFair 11 – Kreiraj svoju budućnost!

28.10.2011. | Gradjevinarstvo.rs

Sajam JobFair 11 – Kreiraj svoju budućnost! održaće se 7. i 8. novembra 2011. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73.

JobFair – Kreiraj svoju budućnost! je sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i predstavlja najveći projekat u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – Best Beograd  i Udruženja studenata elektrotehnike Evrope –  EESTEC.

Sedmi put zaredom, članovi udruženja nastojaće da povećaju šanse sadašnjim i budućim mladim inženjerima da dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke.

Studenti će imati priliku da putem anketa i neposrednog razgovora sa predstavnicima kompanija saznaju više o poslovima i praksama u ponudi. Takođe, biće im omogućeno da ostave lične i profesionalne podatke u elektronskoj bazi biografija koja će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama čitave godine. Formular za unos podataka u bazu biografija nalazi se na zvaničnom sajtu http://www.jobfair.rs, a od ove godine, uvođenjem aktivne baze podataka, svi koji ostave svoj CV u periodu od 20.10. do 27.11. moći će isti da dopunjuju novim informacijama tokom cele naredne godine.

Više o ovome možete pročitati u tekstu:

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...
Zeks 13.04.2021.
Kako se prijaviti za promenu stolarije